Oasis Springs – De Vergeten Grot

In verschillende werelden in de sims 4 zijn verborgen kavels te vinden. In deze post laat ik je zien waar de kavel van Oasis Springs zich bevindt en hoe je deze ontgrendelt.

Afbeelding

De verborgen kavel van Oasis Springs heet ‘De Vergeten Grot’. Je kunt de kavel vinden in het park van Oasis Springs. Helemaal links achterin vindt je een oude mijnschacht met planken ervoor, door deze open te breken kun je de Grot bereiken. Op het onderstaand plaatje is de locatie in het park omcirkelt.

Afbeelding
Afbeelding

Alleen Sims met een handigheidsniveau van 10 kunnen de planken wegbreken! Geen zin om dat te bereiken? Door testingcheats aan te zetten en de cheat “stats.set_skill_level Major_Handiness 10” in te vullen, wordt je Sim gelijk niveau 10!

Afbeelding

Afbeelding

Wanneer je sim de grot heeft betreden, zul je voor een aantal keuzes komen te staan. Om de Vergeten Grot te bereiken moet je de juiste antwoorden geven, dat zijn de volgende:

nauw pad nemen / breed pad nemen
roetsjbaan nemen / ladder beklimmen
op de richel stappen blijven klimmen
naar de grot reizen terug naar de ingang van de grot reizen

Nu zal je sim naar de Vergeten Grot reizen! Hier kun je vissen, kikkers vangen, bloemen plukken en mineralen verzamelen. Er staat zelfs – jawel – een wc pot. Het is leuk om eventjes rond te hangen en het gezien te hebben, want het is een mooie locatie!

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016