De Sims bundelt zijn krachten met Ironhack

Pak de regie over je toekomst.

Hoi Simmers! We hebben een speciale aankondiging voor jullie: De Sims™ heeft zijn krachten met Ironhack gebundeld om jullie naar school te sturen. Samen geven we beurzen weg voor een bootcamp van negen weken ter ere van De Sims 4 Studentenleven*. Terwijl jouw Sims blokken aan het Foxbury Instituut, kun jij hetzelfde doen aan een van de negen Ironhack-campussen wereldwijd.

Ironhack is een internationale techniek- en ontwerpopleiding met intensieve cursussen voor webontwikkeling, UX/UI-ontwerp en gegevensanalyse. Studenten die de bootcamp bijwonen leren de veelgevraagde vaardigheden die toe worden gepast in alle aan techniek gerelateerde industrieën, inclusief computergames als De Sims.

Welke cursussen kun je volgen?

Met het beursprogramma van De Sims x Ironhack kun je een bootcamp bijwonen in webontwikkeling, UX/UI-ontwerp of gegevensanalyse aan een van de campussen die deze cursussen aanbieden. Om je te helpen beslissen welk pad je moet kiezen, gedeeltelijk of volledig; webontwikkeling of gegevensanalyse, hebben we alvast alle sappige details over elke cursus verzameld.

Webontwikkeling

Deze cursus helpt aspirerende webontwikkelaars de basis van programmeertalen als HTML5, CSS3 en JavaScript, en laat je tools en bibliotheken als React, Node.js, Express en MongoDB gebruiken. Naast de cursussen zelf voltooi je drie projecten en werk je af en toe met anderen in programmeersessies. Aan het eind van het semester krijg je de kans om een full-stack webapplicatie te ontwikkelen.

UX/UI-ontwerp

Als je een UX/UI-ontwikkelaar wilt worden, biedt dit programma gebruikersgestuurde ontwikkeling via de design thinking-methode. Gebruikersonderzoek, prototyping, gebruikerstests en heuristische evaluatie worden gebruikt om je ideeën te valideren en je ontwikkelt een prototype van je oplossingen met gebruik van visuele en interactieve ontwerptechnieken met UI en IxD.

Gegevensanalyse

Geef je de voorkeur aan gegevensanalyse? Leer dan hoe je een breed scala van datasets opschoont en verkent. Duik in de wondere wereld van gegevensanalyse met Pandas om je gegevens om te zetten in verbluffende beelden om verhalen te vertellen en sluit alles af met machine learning om het geleerde op datasets in de echte wereld toe te passen.

Aanmelden

Nu is het tijd om je op je eigen opleiding te concentreren! We willen De Sims-community aanmoedigen om van deze kans te profiteren en een van de beperkt beschikbare volledige of gedeeltelijke beurzen** te winnen, mogelijk gemaakt door Ironhack. Terwijl jouw Sims zich voorbereiden om innovatieve leiders te worden binnen hun vakgebied aan het Foxbury Instituut, kun jij hetzelfde doen Je hebt tot 17 december 2019 om je aan te melden via de Ironhack-site. Zorg dat je dit op tijd doet.

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016