De Sims 4 Word Beroemd – Livestream schema!

Ben jij na het zien van de aankondigingstrailer helemaal enthousiast over De Sims 4 Word Beroemd en wil je meer zien? Dan hebben wij goed nieuws! SimGuruKate heeft maar liefst drie livestreams aangekondigd waarbij we van alles gaan zien van CAS tot aan de nieuwe wereld Del Sol Valley. 

  • In de eerste livestream krijgen we alle Creëer een Sim items te zien en komen we meer te weten over het acteren! Deze livestream staat geplant op vrijdag 26 oktober om 20.00 uur.
    _
  • In de tweede livestream wordt beroemdheid en reputatie behandeld. Deze livestream stond geplant op vrijdag 2 november om 19.00 uur, maar is verplaatst. Deze livestream staat nu geplant op dinsdag 6 november om 20.30 uur. Dit is na de tweede Maxis Monthly die een half uur eerder begint.

  • De derde en laatste livestream over dit zesde uitbreidingspakket neemt een kijkje in de nieuwe wereld Del Sol Valley en ook krijgen we de items in de koop- en bouwmodus te zien. De livestream staat geplant op vrijdag 9 november om 20.00 uur.

De livestreams zijn te bekijken op het Twitch kanaal van TheSims. Heb je een livestream gemist? Dan kun je deze terugzien op hetzelfde Twitch kanaal onder het kopje “Video’s”.

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016