De Sims 4 Studentenleven: Huisgenoten!

 

 

Nieuw in De Sims 4 Studentenleven is het leven met andere studenten. Jouw sim kan te maken krijgen met huisgenoten.

Huisgenoten zijn niet speelbare karakters die gewoon hun eigen ding doen. Bij huisgenoten is er een maximum van 10 sims (inclusief huisdieren) per huishouden. Als jij zelf twee speelbare sims in jouw huishouden hebt, mag je er nog 8 huisgenoten bij hebben, zolang er genoeg bedden zijn. Iedere huisgenoot is anders en komt met zijn of haar eigen persoonlijkheid. Sommige huisgenoten kunnen erg vervelend zijn, andere zijn super behulpzaam!
Wanneer jouw sim in een van de studentenwoningen van de scholen komt te wonen, komen er automatisch huisgenoten bij. Maar jouw sim kan er ook voor kiezen om in een reguliere woning huisgenoten erbij te nemen. Na het plaatsen van een advertentie zullen potentiële huisgenoten komen opdagen bij het huis van jouw sim. Als de speler kun je kiezen welke sim(s) jij accepteert als huisgenoot. Huisgenoten in particuliere woningen betalen huur aan jouw sim, net op tijd voordat de rekeningen komen. Het hebben van huisgenoten werkt niet alleen op de reguliere particuliere kavels van Britechester, maar op alle particuliere kavels in alle werelden.

In de studentenwoningen van de universiteiten zijn er een aantal opties voor huisgenoten zoals enkel mannelijke of vrouwelijke huisgenoten. Ook kun je instellen dat huisgenoten bij een organisatie van Studentenleven moeten horen.

 

Dank aan het EA Game Changers netwerk voor het mogelijk maken van dit artikel.


De Sims 4 Studentenleven komt uit op vrijdag 15 november om 0.00 uur (dit is na donderdag 23.59 uur) en kost €39,99. Het pakket is al beschikbaar op Origin voor pre-order.

Kympulse

Kympulse

Hey, Kympulse hier. Simmer sinds 2002 en mede-oprichter van Town of Plumbobs. Verder ben ik ook actief op YouTube, studeer ik en knuffel ik met mijn katten.