De Sims 4 op EA Play

EA Play is een evenement dat dit jaar voor de vierde keer wordt georganiseerd door EA. Eerder werd al aangekondigd dat De Sims 4 aanwezig zou zijn bij EA Play.

Nu is er ook aangekondigd waarneer De Sims 4 aan de beurt is op EA Play.

EA heeft vandaag dit getweet, daarin vertellen ze dat EA Play al over 10 dagen is en dat ze de details van de livestreams hebben. Zoals je ziet staat De Sims 4 op de lijst voor 12:00pm PDT op 8 juni, dat is 21:00 uur Nederlandse tijd. Dan is het Simsteam dus aan de beurt met De Sims 4. Wil je dit zelf live meekijken? Dat kun je doen via de de site EA.com.

Ook heeft SimGuruFrost een belangrijke mededeling getweet naar aanleiding van deze tweet.

In deze tweet zegt hij dat hij een belangrijke mededeling heeft. Hij zegt omdat EA Play om de hoek is er in juni geen Maxis Monthly zal zijn. Ze hebben wel veel spannende dingen om aan ons te laten zien, maar dat we nog even geduld moeten hebben.

We zullen dus nog even moeten wachten maar ze willen ons veel spannende dingen laten zien. Ikzelf ben erg benieuwd naar wat voor nieuws we gaan krijgen op 8 juni. Aankondiging van een nieuw pakket of misschien totaal iets anders?

MissDiwy

MissDiwy

Hoi ik ben MissDiwy, mijn echte naam is Sabrina. Ik vind het heerlijk om De Sims 4 te spelen, maar geniet ook van andere games, een goed boek, een filmpje kijken, lekker creatief bezig zijn en tijd doorbrengen met mijn katten.