De Sims 4 krijgt een update

Check de gloednieuwe make-over!

Hallo, Simmers!

De SimsTM 4 heeft zich de afgelopen paar jaar enorm ontwikkeld en is bruisender dan ooit. We zijn dol op onze toegewijde community en verwelkomen graag nieuwe spelers. We vinden het dan ook geweldig dat De Sims 4 een facelift krijgt met een nieuwe cover, nieuwe Sims en outfits, plus een gloednieuwe Plumbob. We wilden ons vijfde jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan en staan te popelen om jullie alle nieuwtjes te laten zien. Updates voor de game komen als eerste naar de PC en Mac, en volgende maand naar de console. Check de nieuwe vormgeving die je in de winkels en online zult zien opduiken.

Zoals je ziet hebben het bekende blauw en groen nu verschillende vormen en patronen gekregen op de packs en pakketten. We gebruiken deze elementen om een opvallend statement te maken in onze trailers, afbeeldingen en opnieuw vormgegeven icoontjes.

Je ziet de invloed van deze stijl in een vernieuwd hoofdmenu, waar je nu trailers kunt bekijken en links naar onze officiële sociale kanalen kunt volgen. Daarnaast krijg je de kans om met een gloednieuwe cast van personages te spelen via Creëer-een-Sim en de galerie.

We wensen je veel plezier met deze nieuwe look voor De Sims 4 en willen je bedanken dat je zo’n belangrijk deel uitmaakt van De Sims!

Vragen over deze veranderingen? Bekijk dan hier onze veelgestelde vragen.

Veel plezier met De Sims!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016