De Sims 4 Jungle Avonturen: Vijf geheimen van de jungle

Hallo Simmers (en geheimzinnige wezens van de jungle die toevallig kunnen lezen)!
Welkom in de jungle. . . Dat wil zeggen, het blog! In het nieuwe De Sims™ 4 Jungle Avonturen Game Pack* vind je een prachtig, maar gevaarlijk, tropisch bos voor je Sims om tijdens hun volgende vakantie te verkennen. We weten dat je gehecht bent aan je Simdollars, dus hier zijn een aantal tips over dingen die je moet verkennen tijdens je bezoek:

1. De markt
De jungle is een ongelooflijk gevaarlijke plek, barstensvol dingen die je Sims echt iets aan willen doen. Breng voor je aan je avontuur begint een bezoek aan Puerto Lllamante om te kijken wat er allemaal te koop is. Als je daar bent, overweeg dan een kapmes te kopen voor die lastige eeuwenoude poortverdedigingen, een aantal kant-en-klare maaltijden, een douche voor de jungle of zelfs een aantal zalfjes om verschillende pijntjes te genezen.
Geloof me, ze zijn hun geld dubbel en dwars waard. O ja! Vergeet ook niet om een plaatselijk gerecht te proberen bij een voedselkraampje als je daar bent. (Goed, we zeiden vijf tips maar deze telt eigenlijk als twee. Een extra tip!)

2. Het verborgene en de vergrendelden
Er zijn gedeeltes van de jungle de vergrendeld zijn met magie, dus hou je ogen open voor verborgen paden en gesloten poorten. Deze gedeeltes veranderen elke reis weer, dus als je echt alles wilt zien, zal je meerdere keren op avontuur moeten gaan.

3. De opgravingen bekijken
Archeologie is een fantastische nieuwe vaardigheid in Jungle Avonturen, maar niet elke kans om te graven is zichtbaar. Je zult je ogen open moet houden voor opgravingen in de jungle. Je Sims zullen artefacten verzamelen die Simdollars opleveren met deze archeologievaardigheid, maar dat is nog niet alles. Ze kunnen ook zeldzame, waardevolle en (we durven het bijna niet te zeggen) gevaarlijke relikwieën vinden. Relikwieën met vloeken. Relikwieën met krachten. Relikwieën waarvoor je je handen vuil moet maken en die Sims voorbereiden op elke andere vondst.

4. Tot op het bot
Er gaan geruchten dat skeletten in de jungle niet altijd blijven daar waar ze hun laatste adem hebben uitgeademd. Het is niet ideaal, dat geven we toe, maar als je die waardevolle relikwieën aan het eind van de tempel wilt bemachtigen, zullen je Sims de ondoden moeten verdragen.
Maar zijn het wel ondoden? Het zijn geen zombies. Het zijn geen vampiers. Ze zijn duidelijk dood, maar zijn ze wel echt ondood? Hoe dan ook, zorg dat je vriendschap sluit als je er eentje tegenkomt. Je weet maar nooit wat voor voordelen dat allemaal op kan leveren.

5. Valstrikken
Als je Sims het naar de tempel hebben gered, onze complimenten! Dat is een waanzinnige prestatie. Maar om daar te komen, zal je eerst een aantal valstrikken moeten omzeilen. Het geheim naar de valstrikken zijn de aanwijzingen. Als je Sims op hun omgeving letten en er acties mee uitvoeren, zullen ze al snel de oplossing vinden. Een ander geheim naar de valstrikken zijn de antwoorden of gereedschappen die je op weg naar de tempel in de jungle kunt vinden. Stop alles wat je onderweg vindt in je zakken, of ga snel terug naar de markt om de spullen te kopen die je nodig hebt, want dat zou wel eens de redding van je Sims kunnen betekenen.

En dat was het voorlopig! We hopen dat dit een beetje helpt als je Sims deze spannende nieuwe wereld gaan verkennen.

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016