De Sims 4 Jungle Avonturen is hier!

Simmers, De SimsTM 4 Jungle Avonturen* is binnen! Met een gloednieuwe bestemming, cultuur en zoveel meer. Lees onze vakantiewaardige gids plus pro-tips om het meeste uit je exotische reis te halen.

Alleen voor locals
Als je Sims naar Selvadorada afreizen, maken ze kennis met plaatselijke vrienden en bereiden ze zich voor op een spannend avontuur. Zin in wat cultuur? Je Sims kunnen traditioneel eten proeven, met plaatselijke gewoontes kennismaken en authentieke decoraties shoppen. Steek je Sims in kleurrijke kleding geschikt voor de jungle!

Pro-tip: de cantina is dé plek om locals te ontmoeten, te eten, te shoppen en de laatste roddels op te vangen.

Alles draait om de voorbereiding
Het verkennen van de jungle is een van de meest spannende onderdelen van dit pack, maar we raden je aan om je Sims eerst de broodnodige uitrusting te geven. Wandelspullen helpen je Sims om alvast in de stemming te komen en de spullen op de markt helpen ze om zich tegen mogelijke gevaren te beschermen. Na het betreden van de jungle kunnen Sims verborgen natuurbaden, eeuwenoude artefacten en ruïnes vinden. Maar kijk uit voor natuurlijke gevaren en obstakels zoals dodelijke bijen en giftige spinnen!

Pro-tip: de jungle zit vol handige en behulpzame materialen. Hou je ogen open voor fruitbomen die voordelen opleveren voor dappere Sims die ervan durven te proeven.

Tempeltijd
Als je Sims op een unieke tempel stuiten, kan dat tal van verrassingen opleveren. De geheimzinnige ruimtes kunnen waardevolle relikwieën en schatten opleveren, maar ook dodelijke gevaren. Telkens waar je Sims de tempel bezoeken, ervaren ze nieuwe uitdagingen en ontdekken ze andere schatten of valstrikken.

Pro-tip: als je jouw Sims de juiste avontuurlijke uitrusting geeft, zullen ze het een stuk makkelijker hebben tijdens hun zoektocht naar de tempel. Mocht je ervoor kiezen om dat niet te doen, ervaar je alle grappige manieren waarop de jungle terugslaat.

Artefacten
Sims kunnen verborgen voorwerpen opgraven die heel wat opleveren. Onderzoek ze op de archeologietafel om de waarde ervan te bepalen, maar kijk uit voor imitaties.

Pro-tip: je kunt artefacten mee naar huis nemen om ze daar uit te stallen!

Bekijk de omgeving, pluk de beloningen en ga helemaal op in een nieuwe cultuur! Geef je Sims daarnaast een boost voor hun avontuurlijke inspanningen tijdens de Driedubbele Boostweek! Bezoek Jasmine Holiday voor meer bevrediging en minder behoeften tijdens de exotische escapades van je Sims.

De Sims 4 Jungle Avonturen is nu verkrijgbaar op PC en Mac.

 

Welke CAS items zitten er in De Sims 4 Jungle Avonturen? Bekijk de video!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016