De Sims 4 Jubileum – Origin Code Giveaway!

Eerder deze week gaf SimGuruKate een hoop gratis serienummers / Origin activatiecodes weg voor onder andere De Sims 4 voor PC / Mac en consoles. Vandaag kondigde zij aan dat dit, ter ere van het 19-jarig jubileum van De Sims, opnieuw zal gebeuren doen op maandag 4 februari 2019. De codes zullen volgens onderstaande tweet van Kate gedurende de hele dag op Twitter worden gedeeld. Ook zullen er codes worden weggegeven tijdens de Maxis Monthly livestream om 20:00 (Nederlandse tijd).

Wees voorbereid!
Er zijn natuurlijk een heleboel simmers die graag een gratis pakket willen hebben en de codes zullen dan ook heel snel verzilverd zijn door een aantal gelukkige simmers. Maar jij kunt je ook voorbereiden!

Zorg daarom dat je Origin vast open hebt staan. Zodra je een code voorbij ziet komen op Twitter of in de stream (dit kan via Kate zijn, maar ook een andere SimGuru), selecteer en kopieer deze dan met CTRL+C. Via Origin > Productcode verzilveren kun je meteen jouw gekopieerde code plakken (CTRL+V) en op ‘Volgende’ klikken. Met een beetje geluk (en snelle reflexen!) ben jij dan de eerste die de code verzilvert.

Hoe laat en hoeveel codes er zullen worden weggegeven is niet bekend, maar houd er rekening mee dat dit waarschijnlijk zal gebeuren tijdens Amerikaanse kantooruren. Dat is ongeveer tussen 15:00 en 23:00 Nederlandse tijd.

Lukt het jou maandag om een code te verzilveren? We zijn heel benieuwd en wensen je in ieder geval veel succes!

Matcha

Matcha

Hoi, ik ben Matcha, moderator op Town of Plumbobs. Ik speel graag RPG's en natuurlijk De Sims, al sinds het jaar 2000! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te schrijven, te knutselen en Japans te studeren. Wie weet tot ziens op TOP!