De Sims 4 Jaargetijden is binnen!

Stort je op dit weergerelateerde uitbreidingspakket.

Het De Sims™ 4 Jaargetijden Expansion Pack is binnen!* Het is echt een game-changer en we kunnen niet wachten om te zien wat jullie gaan maken en welke verhalen jullie zullen vertellen. Kom erbij Simmers en zorg het hele jaar door voor wat seizoensmagie! Maar eerst een snel overzicht van dit pack, samen met de nieuwe lanceringtrailer met de familie Climate in de hoofdrol! Je kunt de familie Climate ook uit de galerie downloaden om unieke jaargetijdeverhalen mee te vertellen.

Eerste afspraakjes
Zullen we de kalender er even bijhalen? Hier staan alle aanstaande feestdagen op, en elke feestdag heeft een aantal tradities om te voltooien. Hoe meer tradities je Sims voltooien, hoe gelukkiger ze tijdens die feestdag zullen zijn. Je ziet hier ook het schema van het huishouden van je Sims, zoals wanneer ze naar hun werk moeten. Zet de weersvoorspellingen hier ook bij zodat je Sims vooruit kunnen plannen. Om het allemaal af te maken, staan ook de verjaardagen van je Sims op de kalender. Want welke Sim houdt er nu niet van een stukje verjaardagstaart?

Het weerstation
Jaargetijden staat uiteraard voor jaargetijden! En elk jaargetijde heeft zijn eigen functies en plezier. Zie hieronder een overzicht van elk individuele jaargetijde.

Lente
Lente betekent plassen, modder, motregen en onweersbuien. Als het begint te regenen, wapen je Sims dan met paraplu’s en regenjassen. Vergeet niet dat onweersbuien Sims vaak erg nerveus maken. Zorg dat je de weersvoorspelling controleert voordat je een barbecue in de achtertuin organiseert. Daarnaast staat de lente voor bloemen!

Zomer
Zit je te puffen van de warmte? Zet de ijsthee maar klaar en bouw een prachtig zwembad want de zomerhitte haast zich naar de wereld van je Sims. Kleintjes zullen het geweldig vinden om in het nieuwe kinderbad te spetteren. Pro-tip: als de temperatuur stijgt, zorg dan dat je Sims hun zomeroutfit aantrekken anders lopen ze kans oververhit te raken.

Herfst
Als er een koele wind op komt zetten, weet je hoe laat het is. Laat het truienweer maar beginnen! Het Oogstfeest valt in de herfst en Sims genieten dan samen met hun beste vrienden en familie van een groots eetfestijn om hun dankbaarheid te vieren. Versier de huizen van je Sims voor deze speciale dag, geef de hors d ‘oeuvres door, bak een prachtig dessert en vier met de hele familie.

Winter
Heb je dat pak sneeuw gezien? Dan moet het winter zijn en is het tijd voor de leukste feestdag van allemaal: Winterfeest. Bestel het feestdagenpakket en versier je hele huis want dit wordt echt een feestje. Je Sims kunnen cadeaus geven, de open haard aansteken en van een bezoek van Vadertje Winter genieten! Vergeet niet om je Sims dik in te pakken met mutsen, jassen of handschoenen, anders betalen ze wellicht de ultieme prijs. (Dramatische muziek zwelt aan.) Maar, weet je wat niet dramatisch is? Schaatsen! Bouw de schaatsbaan voor wat ijspret en om je Sims de mooiste kunstjes en pirouetten te leren.

Je kunt ons uiteraard op ons woord geloven, of je kunt het zelf ervaren! Speel De Sims 4 Jaargetijden en verander de levens van je Sims voor altijd met weer en zoveel meer.

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016