De Sims 4 Interieurdesigner is nu verkrijgbaar!

De Sims 4 Interieurdesigner is nu verkrijgbaar op verschillende platformen. Je kunt het gamepack nu kopen op Origin en Steam voor PC en het is ook verkrijgbaar voor XboxOne en PlayStation4. Dus laat jouw dromen uitkomen als interieurdesigner.

De belangrijke kenmerken voor dit pakket zijn:

Ken je klanten 
Elke klus vereist een persoonlijke benadering. Het gaat niet alleen om de behoeften van klanten, maar ook om hun voorkeuren en hun budget. Van welke kleuren houden ze? Worden ze geïnspireerd door muziek? Wat zijn hun hobby’s? Het is belangrijk je ontwerpen hier op af te stemmen als je een mooie aanbeveling wilt hebben.

Renoveren is een kunst
Of je nu een enkele kamer onder handen neemt, een compleet kavel pimpt of een commerciële ruimte opknapt, jouw doel is je klanten blij te maken. Jij bent verantwoordelijk voor alle details. Nu bieden flexibele meubels zoals combinatiebanken, modulaire planken en ingebouwde fornuizen en ovens meer doordachte keuzes dan ooit.

De grote onthulling
Laat zien wanneer je het project af hebt! Hopelijk leidt je werk tot vreugdetranen in plaats van tranen van teleurstelling. Onthul de resultaten om te kijken hoe je klanten reageren op de persoonlijke make-over van hun huis, compleet met voor- en na foto’s. Transformeer levens door ruimtes te transformeren!

Je kunt nu dus aan de slag als interieurdesigner!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016