De Sims 4 Giveaway-Challenge: Bouw jouw droomhuis!

Iets meer dan een maand geleden hebben we, met dank aan EA Benelux, een fysiek exemplaar van De Sims 4 Stedelijk Leven mogen weggeven. Het is tijd voor een nieuwe giveaway en daarom heb ik een wedstrijd in elkaar geknutseld met als thema één van mijn favoriete onderdelen van De Sims 4: bouwen! Heb jij wel eens gefantaseerd over hoe jouw droomhuis eruit zou zien? Zou je het groots aanpakken en een gigantische kavel laten volbouwen of zou je liever in een subtiel chaletje zitten in een kneuterig, Engels dorpje? Het mag allemaal, we zijn benieuwd!

De regels:

 • Het droomhuis moet door jezelf in De Sims 4 gemaakt zijn.
 • Om het eerlijk te houden mag je alléén spullen uit het basisspel, uitbreidingspakketten en accessoirepakketten gebruiken, dus géén downloads/custom content!
 • Je hebt vanaf vandaag tot en met 6 augustus 2017 de tijd om mee te doen met deze wedstrijd.
 • Iedereen mag één keer meedoen.
 • Jouw inzending moet in ieder geval bestaan uit de volgende onderdelen:
  • Een plaatje van het vooraanzicht van het huis, jouw favoriete plek in of om het huis en het bovenaanzicht van elke verdieping op de kavel. Heeft jouw droomhuis alleen een kelder en een begane grond, dan zijn dat dus minimaal 4 plaatjes.
  • Een korte omschrijving van waarom dit jouw droomhuis is en in wat voor omgeving het staat.
 • Meedoen doe je door het plaatsen van een reactie in het wedstrijdtopic op het TopForum. Het is aan jou hoe je jouw droomhuis presenteert, zolang maar is voldaan aan bovenstaande regels. Je mag jouw inzending natuurlijk aanvullen met een video of een collage als je dat wilt, om een nog betere indruk te geven van jouw droomhuis.
  • Uitleg over het plaatsen van plaatjes op het forum vind je hier!
 • Zodra je jouw deelname hebt gepost, mag je jouw inzending niet meer aanpassen of aanvullen.
 • Het niet naleven van één of meer van bovenstaande regels zal jouw inzending, hoe mooi ook, uitsluiten van het winnen van de wedstrijd.

Wie mag er meedoen?
Om mee te doen heb je een account nodig op het Town of Plumbobs forum. Wil je meedoen, maar heb je nog geen account? Registreer je dan hier! Alle leden, en dus ook teamleden mogen meedoen met deze wedstrijd. Je hebt, vanzelfsprekend, De Sims 4 nodig om mee te doen.

Kiezen van een winnaar
Ik zal, eventueel met hulp van teamleden die niet mee hebben gedaan aan de wedstrijd, een winnaar uitkiezen. Hierbij vind ik twee dingen enorm belangrijk: een duidelijke indruk van jouw droomhuis (sfeer, kleuren, stijl, etc..) en de uitleg waarom dit huis jouw droomhuis is. Let ook op dat je alle regels goed doorneemt, want het zou zonde zijn als je inzending anders niet in aanmerking komt voor de prijs.

De prijs!
De winnaar van deze wedstrijd krijgt een Sims 4 accessoirepakket naar keuze!
Ik zal de winnaar na afloop van de wedstrijd een PB sturen en het gewenste accessoirepakket vervolgens cadeau doen via Origin.

Afbeelding , etc, etc..

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over deze wedstrijd, dan kan dat door mij een PB te sturen of door te reageren in het topic!
Veel succes en bovenal plezier met bouwen! :spring:

Meedoen? Ga naar het wedstrijdtopic op het TopForum: http://bit.ly/Giveaway-2017-Droomhuis

Matcha

Matcha

Hoi, ik ben Matcha, moderator op Town of Plumbobs. Ik speel graag RPG's en natuurlijk De Sims, al sinds het jaar 2000! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te schrijven, te knutselen en Japans te studeren. Wie weet tot ziens op TOP!