De Sims 4 ‘Discover University’ Gelekt!

Gisteren, op 18 oktober 2019, verscheen er opnieuw een leak van het mogelijke achtste uitbreidingspakket voor De Sims 4: “Discover University”. Een maand geleden dook de eerste ‘leak’ op van dit mogelijke pakket.
Aangezien er nog niets is bevestigd door EA, gaat het hier nog steeds om speculatie.

Informatie over dit pakket was zichtbaar op de Engelstalige Xbox Store.

We hebben bovenstaande omschrijving vertaald naar het Nederlands. Dit is dus géén officiële vertaling!

Bestel nu en duik de boeken in of show je school spirit in het De Sims 4 ‘Discover University’ uitbreidingspakket, waar Sims naar de universiteit kunnen gaan, studentenervaringen kunnen beleven en extracurriculaire activiteiten kunnen bijwonen. Woon de lessen bij en bereid jouw Sim voor op een carrière op het gebied van bouwkunde, onderwijs of rechten. Ontdek robotica en ping-pong en haal wat streken uit met je rivalen van de andere universiteit. Studeer je te pletter, slaap uit en geef de universiteitsmascotte een high five, maar zorg ervoor dat je cijfers er niet onder lijden! 

Word een student – Welkom in Britechester! Begin een nieuw hoofdstuk in het leven van jouw Sim waarbij je de keuze hebt tussen de historische Universiteit van Britechester en het moderne Foxbury instituut. Ga op kamers op de campus of neem een huis daarbuiten, ontdek Britechester op de fiets, spendeer tijd in de algemene studentenruimtes en ga voor een studeersessie naar de bibliotheek. Juich je medestudenten toe bij een school spirit evenement en draag de kleuren van jouw school om jouw trots te showen!

Blijf classy Sims kunnen kiezen voor een universiteit die bij hen past en lessen volgen in biologie, computerwetenschappen, kunstgeschiedenis en zelfs schurkerij. Woon een lezing bij of werk aan groepsprojecten en presentaties – hoe meer jouw Sim leert, hoe groter de voorsprong in carrières op het gebied van onderwijs, rechten en bouwkunde. Wel of niet naar de les gaan heeft gevolgen voor de cijfers van je Sim, dus plan voorzichtig!

Ontmoet, netwerk en ontdek – Hoe jouw Sims het studentenleven leiden is aan hen. Ze kunnen de hele nacht studeren om hun huiswerk af te krijgen, of chillen en uitslapen. En met activiteiten als ‘juice pong’, jongleren met een voetbal en rondhangen met je kamergenoten, is het nemen van een pauze wel heel verleidelijk! Daarnaast kan je Sim zich aansluiten bij een club op het gebied van robotica, debat, kunst of zelfs een mysterieus geheim genootschap. Naarmate de schooljaren voorbij gaan worden jouw Sims hun beste zelf en ontdekken ze hun roeping.

Show jouw campus stijl – Richt de ruimte van je Sim gezellig in met typische studentenkamer-objecten zoals posters en een minikoelkast. Kleed je Sims aan volgens hun persoonlijke stijl, zoals een laat-voor-de-les trainingsbroek of hun beste-zelf-pantalon. Er is altijd een manier om school spirit te laten zien of je klasgenoten van je onder de indruk te laten zijn!

Features:
Hier zetten we de verschillende features uit bovenstaande tekst nog even op een rij:

 • Er is een nieuwe wereld genaamd Britechester.
 • Er zijn twee universiteiten waar je tussen kunt kiezen. Er heerst een mate van rivaliteit tussen (studenten van) beide universiteiten.
 • Je Sim kan op de campus op kamers of daarbuiten wonen.
 • Er zijn school spirit evenementen en je Sim kan zijn/haar toewijding aan zijn/haar universiteit bewijzen door specifieke kleuren te dragen.
 • Je Sim kan lessen volgen in biologie, computerwetenschappen, kunstgeschiedenis en zelfs schurkerij.
 • Je Sim kan werken aan groepsprojecten en presentaties geven.
 • Er zijn nieuwe activiteiten zoals fietsen, voetballen en ‘juice pong’.
 • Het Geheime Genootschap is terug! Je Sim kan zich ook aansluiten bij een robotica, debat of kunstclub.
 • Je Sim kan studeren voor een voorsprong in een carrière in de vakgebieden Onderwijs, Rechten en Bouwkunde.
 • Als je Sim de kantjes ervan afloopt, zal dit te merken zijn aan de cijfers.
 • Er is een universiteitsmascotte.
 • Er is een minikoelkast.

Als de geruchten waar zijn, zal dit pakket over een maand uitkomen, op 15 november 2019. De adviesprijs voor uitbreidingspakketten is €40,-.

Wat vind jij van universiteit als thema voor het achtste uitbreidingspakket van De Sims 4? Praat en speculeer mee op ons forum of laat een reactie achter onder dit bericht. We zijn benieuwd!

Met dank aan @nando_aze / NANDO
Vertaling door Matcha

Matcha

Matcha

Hoi, ik ben Matcha, moderator op Town of Plumbobs. Ik speel graag RPG's en natuurlijk De Sims, al sinds het jaar 2000! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te schrijven, te knutselen en Japans te studeren. Wie weet tot ziens op TOP!