De resultaten van de derde stemronde onthullen dat breisels hartstikke hip zijn

Ga er lekker voor zitten met deze nieuwe CES-voorwerpen.

Op dit moment zijn we volop bezig met het verwerken van de stemresultaten van De Sims™ 4 Community voor het nieuwe Accessoirespakket. Als community hebben jullie je favoriete spelonderdeel (Breien!) en een grafische stijl (Hobbyhemel!) voor het pakket gekozen. In de derde stemronde keken we echter naar de specifieke onderdelen die jullie terug zouden willen zien bij de kledingkeuzes van Creëer-een-Sim.

Ondertussen hebben we de gegevens verwerkt, de selecties afgerond en hebben we een informeel intern goedkeuringsproces doorlopen om te zorgen dat het aanbod van het pakket in balans is. Uit de indrukwekkende 92 stuks CES-voorwerpen die we jullie ten keuze hebben gesteld, hebben we de beste vijftien stukken geselecteerd die je hieronder ziet. (Sommige zijn zelfs in de game te bewerken!)

Tromgeroffel… en dit zijn dan de kledingopties die op worden genomen in het nieuwe Accessoirespakket:

In de komende weken zullen onze conceptuele vormgevers meer grafische stijlen creëren voor de volgende stemronde, die begin maart van start gaat. In deze ronde kun je ons helpen met de voorwerpen waarmee we verder gaan. Tot die tijd kun je beginnen met het plannen van de perfecte outfits voor je Sims om in te knutselen!

Bezoek de forums van De Sims, volg ons op Twitter en Instagram, like ons op Facebook, abonneer je op ons YouTube-kanaal en schrijf je in voor De Sims 4-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en te speculeren over de voorwerpen die in de volgende ronde aan bod komen.

Tot ziens in maart bij de vierde stemronde!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016