De Plumbobs

Welkom bij De Plumbobs

De Plumbobs is een estafette legacyverhaal door en voor het Town of Plumbobs simsforum. Het is een estafette verhaal omdat elke generatie door een ander forumlid wordt geschreven. Je geeft de familie, de gekozen erfgenaam, door, zegmaar. Naast dat elke generatie door een ander forumlid wordt geschreven, zit er nog een extra twist in De Plumbobs, namelijk DobbelDrama.

DobbelDrama is geïnspireerd door de post van mrs.fondleberry op Modthesims (Klik).

DobbelDrama is een gameplay challenge die de schrijver twee keer in het leven van de erfgenaam moet toepassen. Eén keer wanneer de erfgenaam jongvolwassen is en een keer wanneer de erfgenaam een volwassenen is. En eenmaal gedobbeld zit je er aan vast. Niet stiekem opnieuw dobbelen dus. Dit kan dus hele interessante verhaallijnen opleveren!

Lijkt DobbelDrama jou ook iets om uit te proberen? We hebben een versie geschikt voor spelers, schrijvers en let’s play’ers gepost op onze website. (Klik)

Verder zijn er naast DobbelDrama nog andere regels waar schrijvers zich aan moeten houden. Zo begint elke schrijver met zijn of haar erfgenaam met het basisbudget van 20.000 simoleons, mag de schrijver het uiterlijk van de erfgenaam aanpassen, maar niet de genetica en blijft de achternaam altijd Plumbob. De erfgenaam moet uiteraard minstens één kind krijgen, waarbij de schrijver zelf mag kiezen wat de voornaam wordt, zolang die maar vernoemd is naar de echte, of gebruikersnaam, van een forumlid van het Town of Plumbobs forum.

Een legacyverhaal dat niet alleen door en voor forumleden is, maar ook over forumleden!

Ben je nieuwsgierig naar de verhalen? Lijkt het jou ook leuk om een generatie van De Plumbobs te schrijven? Wil je meer details over het project en de regels? Wordt gratis lid op ons forum en neem een kijkje in De Sims 4 Bibliotheek subforum voor meer ‘De Plumbobs’!

Overzicht van de generaties

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016