De Plumbobs ◊ Zora Plumbob ◊ Generatie ② – Deel 1: Introductie

De Plumbobs is een estafette legacyverhaal die wordt gedeeld op ons TopForum. Het is een estafette verhaal omdat elke generatie van de Plumbob familie door een ander forumlid wordt geschreven. Daarnaast is dit de ultieme forumfamilie, omdat elke erfgenaam en zijn of haar kinderen worden vernoemd naar forumleden. 

De schrijfster van generatie 2 is Mari. Zij is moderator en dus een van de teamleden en oprichters van het forum en er al vanaf het begin bij. Mari heeft er zin om deze tweede generatie te gaan schrijven met erfgenaam Zora Plumbob.

Lijkt het jou ook leuk om een schrijver te worden voor een generatie van De Plumbobs? Geef je dan op in het Hoofdtopic van De Plumbobs.*

Mellanie Plumbob heeft drie kinderen gekregen waar forumleden op mochten stemmen. De meeste stemmen, waaronder ook de stem van Mari gingen naar Zora Plumbob, vernoemd naar forumlid Zoraiskoekoek. Deze enigste dochter van Mellanie heeft een bijzondere combinatie aan eigenschappen gekregen. Een ingewijde, kwaadaardige nerd.. Dat klinkt niet als een lieverdje.

Nieuwsgierig naar de belevenissen van Zora Plumbob? Check dan het Generatie 2 topic van De Plumbobs op ons forum.*

* De topics van De Plumbobs bevinden zich in het ‘De Sims 4 Bibliotheek subforum’. Dit subforum is alleen toegankelijk voor forumleden. Heb je nog geen account? Lid worden is gratis!

Matcha

Matcha

Hoi, ik ben Matcha, moderator op Town of Plumbobs. Ik speel graag RPG's en natuurlijk De Sims, al sinds het jaar 2000! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te schrijven, te knutselen en Japans te studeren. Wie weet tot ziens op TOP!