De Plumbobs ◊ Mellanie Plumbob ◊ Generatie ① – Deel 1: Introductie

De Plumbobs is een estafette legacyverhaal die wordt gedeeld op ons TopForum. Het is een estafette verhaal omdat elke generatie van de Plumbob familie door een ander forumlid wordt geschreven. Daarnaast is dit de ultieme forumfamilie, omdat elke erfgenaam en zijn of haar kinderen worden vernoemd naar forumleden. 

De schrijfster van generatie 1 is Kympulse. Zij is admin en dus een van de teamleden en oprichters van het forum en er al vanaf het begin bij. Kympulse is niet alleen verantwoordelijk voor de verhaallijn en het zorgen voor nageslacht in deze eerste generatie. Zij heeft namelijk ook de erfgenaam gecreëerd in ‘Creëer een Sim. Wie weet welke door haar uiterlijke gekozen kennmerken worden doorgegeven aan haar kinderen.

Lijkt het jou ook leuk om een schrijver te worden voor een generatie van De Plumbobs? Geef je dan op in het Hoofdtopic van De Plumbobs.*

De erfgenaam en oprichter van de Plumbobs familie is Mellanie Plumbob, vernoemd naar forumlid mellanie. Hoewel Kympulse zelf mocht kiezen hoe deze dame er uit ging zien, zijn de eigenschappen gekozen door middel van lootjes trekken. We kunnen een interessante generatie verwachten met een geniale, materialistische snob.

Nieuwsgierig naar de belevenissen van Mellanie Plumbob? Check dan het Generatie 1 topic van De Plumbobs op ons forum.*

* De topics van De Plumbobs bevinden zich in het ‘De Sims 4 Bibliotheek subforum’. Dit subforum is alleen toegankelijk voor forumleden. Heb je nog geen account? Lid worden is gratis!

Kympulse

Kympulse

Hey, Kympulse hier. Simmer sinds 2002 en mede-oprichter van Town of Plumbobs. Verder ben ik ook actief op YouTube, studeer ik en knuffel ik met mijn katten.