De lessen zijn begonnen!

Welkom bij het De Sims™ 4 Studentenleven Expansion Pack*, nu verkrijgbaar op PC en Mac! Zeg je vertrouwde omgeving maar gedag en stort je op het spannende campusleven, waar je Sims de kans krijgen om meer te leren dan alleen de lesstof.

Jouw keuze tussen de prestigieuze Universiteit van Britechester of het moderne Foxbury Instituut is slechts de eerste in het volgende hoofdstuk van jouw levensverhaal. Studeren doe je met vallen en opstaan, dus wees niet bang om je grenzen te verleggen in de bibliotheek of aan de sappongtafel. Grijp de kans aan om nieuwe mensen te leren kennen, dingen te leren waarvan je het bestaan niet eens wist, de benodigde vaardigheden op te doen en, boven alles, te ontdekken wie je bent en wie je wilt zijn. Jij hebt de vrijheid om de universitaire beleving te kiezen die je wilt, want praktisch alles is mogelijk hier. Dit is jouw nieuwe begin.

De ideale gelegenheid om levensveranderende universiteitsherinneringen voor je Sims te creëren! Het De Sims 4 Studentenleven Expansion Pack is nu verkrijgbaar op PC en Mac, en vanaf 17 december 2019 op PlayStation®4 en Xbox One. Wil je meer weten? Als je geen keuze kunt maken, bekijk dan elke universiteit wat uitgebreider.

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016