Twitch Streamer Esined – Forumleden met een Videoplatform

Town of Plumbobs heeft zo’n 500 leden op het forum. Simmers die af en toe komen gluren of meepraten over een pakket, maar ook simmers die dol zijn op het maken en bekijken van creaties. Een aantal van deze simmers doet dit niet alleen op ons forum, maar zijn ook actief op een videoplatform.

Zo ook forum teamlid Denise met haar Twitchkanaal Esined.

Esined streamt al een tijdje en heeft sinds kort een bijzonder mijlpaal gehaald. Ze is affiliate geworden. Haar streams zijn daarom nu extra leuk geworden met bijzondere uitblinkers beloningen. Tijdens haar stream speelt ze verschillende games. Uiteraard zit daar ook regelmatig De Sims 4 bij! Dit is haar favoriete game.

Nieuwsgierig naar een Sims 4 stream van Esined? Check dan vandaag, zondag 22 maart 2020 rond 18.30 uur haar kanaal. Stream gemist? Check dan haar YouTubekanaal.

Naast Twitch en YouTube is Esined ook te vinden op Twitter en Instagram!


Ben jij actief met video’s en/of streams op YouTube, Twitch of Mixer en lid op het forum van Town of Plumbobs? Stuur dan via het forum een privé bericht naar teamlid Kympulse om je aan te melden voor ‘forumleden met een videoplatform‘. 

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016