Twee huizen met hoektrappen

In de patchupdate van september 2019 kwam er een nieuwe bouwfeature naar De Sims 4. Het is nu eindelijk mogelijk om niet alleen rechte trappen in je huis te plaatsen, maar de trappen ook aan te passen en er één of meerdere hoeken in te plaatsen. 

Twee van onze forumleden zijn de bouwmodus ingedoken en hebben ieder een huis gemaakt met de nieuwe hoektrappen feature!

Modern Moschino House, gemaakt door EsinedTwitch.

Zoals de naam het al zegt is dit een modern huis met veel items uit het nieuwste Moschino accessoirespakket. Ook is dit het eerste huis die forumlid Denise heeft gemaakt met de nieuwe hoektrap feature. De trap vind je meteen bij binnenkomt in de gang.

Original
Modified
 
Denise heeft gekozen om haar huis een L-vormige trap te geven die de gang beneden verbind met de overloop boven. Bovenaan de trap vind je de wasmachine en droger, maar ook een plekje om lekker te kunnen zitten.

Deze moderne woning heeft daarnaast boven ook nog één slaapkamer en sportruimte. Beneden vind je de badkamer, woonkamer, keuken en studeerkamer. En in de achtertuin kun je lekker genieten van het zwembad.

Je vind Denise haar huis op het Origin ID EsinedTwitch en met de hashtag #TopTrap. Deze particuliere kavel kost 80.696 simoleons.

Het Zomerhuis, gemaakt door emmaketelaar.

Ook het tweede huis heeft invloeden van De Sims 4 Moschino accessoires. Dit zie je vooral goed terug in de ramen. Deze grote familiewoning, gebouwd door forumlid Sermerlin, heeft niet één maar twee hoektrappen. Een van de trappen is ook direct bij binnenkomst in de gang te vinden. De andere trap vind je buiten en leidt naar een balkon waar je lekker kunt barbecueën.

Original
Modified
 
Sermerlin heeft bij beide trappen gekozen voor de U-vorm. De trap die je buiten aan de zijkant van de woning vind, brengt jouw sim direct op het barbecue balkon. De trap binnen verbind de gang met het leefgedeelte boven.

Deze woning heeft namelijk een bijzondere indeling. Om optimaal van de Moschino ramen en het uitzicht te genieten bevinden de woonkamer en keuken zich namelijk op de eerste verdieping. Hier vind je verder ook een eigen loungeruimte met bar en muziekinstrumenten, is er een hoekje met twee computers en een hele ruime slaapkamer. Beneden vind je onder andere de slaapkamers van de kinderen en de logeerkamer.

Je vind Sermerlin haar huis op het Origin ID emmaketelaar en met de hashtag #TopTrap. Deze particuliere kavel kost 168.935 simoleons. Belangrijk om te weten is dat er in dit huis gebruik is gemaakt van custom content. Dus let op de je de ‘inclusief aangepaste content’ filter aanzet. De screenshots in dit artikel zijn van het huis zonder custom content.


Dank aan forumleden Denise en Sermerlin voor het meedoen na het zien van onze #TopTrap oproep op Instagram.

Kympulse

Kympulse

Hey, Kympulse hier. Simmer sinds 2002 en mede-oprichter van Town of Plumbobs. Verder ben ik ook actief op YouTube, studeer ik en knuffel ik met mijn katten.