Town of Plumbobs ◈ Speedbuild door Kympulse ◈ Selvadak

Selvadak
Particulier ◈ § 188.739 ◈ 30 x 20 ◈ 1 slaapkamer en 2 badkamers.
Speedbuilds zijn voor mij niet alleen leuk om te maken, maar ook om te zien. Zo kunnen speedbuilds van anderen mij nog wel eens inspireren en op leuke ideeën brengen. Zeker bij dit huis. Selvadak is namelijk geïnspireerd op twee speedbuilds van verschillende simmers. Zo bracht de ene speedbuild mij op het idee om dit dak te bouwen, en in de andere speedbuild leerde ik over de verhoogde tuin.
De meeste huizen hebben de kamers waarin geleefd wordt op de begaande grond en de slaap- en badkamers op de eerste verdieping. Dit huis bestaat uit drie verdiepingen en op elke verdieping is er overdag wel iets te doen. Zo vind je op de begaande grond onder andere de woonkamer. De woonkamer is geen afgesloten ruimte met muren en een deur. Nee, deze kamer heeft een creatieve scheiding met de gang door middel van een plantenmuur.
Omdat het huis per verdieping steeds smaller wordt heb ik er voor gekozen om ook de slaapkamer op de begaande grond te plaatsen. Dit is toch wel een van mijn favoriete kamers in dit huis. Ik vind de rustgevende sfeer en kleuren erg mooi.
Op de eerste verdieping staat een lekkere massagestoel. Daarnaast is het ook een fijne plek om lekker een boek te lezen. Ook is hier de keuken te vinden. Het keukeneiland bestaat uit reguliere aanrechtblokken, maar er is rechts achterin nog een mini bar waar sims lekker kunnen zitten en eten.
Maar op de eerste verdieping vind je ook de verhoogde tuin. Dus ook hier kunnen de sims genieten van hun maaltijd. En die verhoogde tuin bevind zich precies boven een verborgen zwembad. Dat is iets wat je niet zo snel zou verwachten als je de buitenkant van het huis ziet.
Het hele huis heeft een natuurlijke Jungle sfeertje met veel items uit De Sims 4 Jungle Avonturen. Dan kan deze zolder voor de archeoloog natuurlijk niet ontbreken.
Kympulse

Kympulse

Hey, Kympulse hier. Simmer sinds 2002 en mede-oprichter van Town of Plumbobs. Verder ben ik ook actief op YouTube, studeer ik en knuffel ik met mijn katten.