Lokale Creator 2017: Interview met Kympulse

Jij bent verkozen tot Lokale Creator van het jaar 2017, gefeliciteerd! Wat was je eerste reactie toen je het las?
Ik vond het ontzettend leuk dat ik erachter kwam dat ik gekozen was. Ik doe alles met veel plezier, en om dan te weten dat je genomineerd en gekozen bent is toch wel de kers op de taart. 

Hoe lang ben je al een Sims-Creator en hoe lang deel je jouw creaties al met anderen?
Al sinds De Sims 2 ben ik meer met De Sims bezig dan alleen het spelen van het spel. Je had natuurlijk toen ook die leuke site waar je dagboekjes kon maken en ik had een amateuristische poging gedaan met maar iets van 3 delen voordat ik mijn saves kwijt was! Pas met De Sims 3 werd ik serieuzer en begon ik naast het werken aan een legacyverhaal ook met het delen van huizen. En nu ga ik vrolijk verder in De Sims 4! 

Wat betekenen creators volgens jou voor de Sims-community?
Voor mij betekenen creators heel veel. Ze geven meer dimensie aan het spel. Als je zelf lekker gespeeld hebt en daarna de boel afsluit, kun je vervolgens online verder met het lezen van leuke verhalen, kijken van video’s of lekker praten met elkaar. En vooral als jong tienermeisje die vroeger een grote kneus was met bouwen heb ik erg genoten van de prachtige kavels die ik online kon krijgen. 

Onderstaande quote komt van één van de leden die jou voor deze titel hebben genomineerd. Waarom heb je ervoor gekozen om zoveel verschillende projecten te doen en heb je misschien een favoriet?

Ik heb Kympulse genomineerd omdat ze eigenlijk van alles wat heeft. Ze doet in haar youtube video’s superleuke make-over en creëert leuke sims en daarnaast schrijft ze op haar site ook nog een te gek verhaal Levenslijn.

Superleuk om te lezen. Bedankt nog voor de nominatie lief lid! Ik heb gemerkt in de afgelopen paar jaar dat ik houd van variatie. In mijn werk, in mijn studie en ook in mijn hobby De Sims. Soms heb ik even geen zin om te schrijven of te spelen. Soms heb ik even geen zin om te bouwen. Vandaar de vele projecten die ik heb lopen! En hoewel ik alles heel leuk vind, is op dit moment simsverhalen toch nog mijn favoriet. Het was het eerste in de wereld van de creators waarmee ik in aanraking kwam en meteen verliefd op ben geworden! Als een verhaal echt goed is, kan ik zo hele generaties in enkele dagen uitlezen! 

Wat is jouw mooiste herinnering aan het zijn van een creator?
Voor het Eurovisie Songfestival had ik de dames van OG3NE nagemaakt, en dat was opgevallen bij EA Benelux. Binnen enkele uren hadden zij het gedeeld op Facebook en Twitter. Ontzettend gaaf om je eigen werk gedeeld te zien worden door het bedrijf van De Sims (4). Het was zo onwerkelijk om dat te zien. 

Als een mooie afsluiter, welke van jouw creaties wil je hier met ons delen?
Het lijkt mij leuk en bijzonder om te eindigen met de creatie waar het voor mij allemaal serieus mee is begonnen. Een sims 3 legacy die begon in 2013. Een legacyverhaal waar ik toen ontzettend trots op was. Nu nog steeds hoor maar ik kijk soms ook naar die plaatjes en denk: Vond ik dat nou echt mooi? Maar het is mijn eerste creatie die regelmatig updates kreeg en ondanks een falende computer netjes is afgerond. En het heet: De Weg Naar Geluk!

De Weg Naar Geluk is te vinden op het forum van Town of Plumbobs. Check het Sims 3 Mediatheek Subforum.

Afbeelding

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016