Drie Strenge Directeuren

Maak jij vaak dezelfde type sims en wil je eens een keer wat anders proberen? Waag dan een poging aan De 52 Weeks of Simmaking challenge. Deze challenge heeft 52 weken waarbij er elke week één thema aan de beurt is. Je maakt vervolgens een sim geïnspireerd op dit thema.

Eén van de weken uit de 52 Weeks of Simmaking challenge is week 16 met het thema: De Strenge Directeur. Een thema waar je nog best veel vrijheid in hebt. Je kunt immers directeur zijn op verschillende werkplekken. Het bijzondere aan de inzendingen van Town of Plumbobs forumleden Denise, Froos en Kimmetje, is dat zij allemaal een ander soort directeur hebben gemaakt in De Sims 4. Deze drie forumleden maken daarnaast niet alleen een sim, maar bedenken er een heel verhaal bij.


Strenge directeur voor een school
Denise koos voor een directeur op een school. En niet zo maar een, maar eentje die de school naar zichzelf heeft genoemd. Alles moet namelijk gaan zoals directeur Ferdy Spizen van Basisschool Spizen het wil. Inbreng van anderen wilt hij niks van weten, behalve als het een interessant idee is. Maar dan past hij dit een beetje aan zodat hij er zelf met de eer vandoor kan gaan.

Denise: “Ik vind de 52WOS een hele leuke en originele challenge! Het ‘verplicht’ mij om elke week een keertje creëer een sim in te duiken en me daar helemaal uit te leven, want bij sommige thema’s kan je echt helemaal los gaan en spullen gebruiken die je anders nooit zou kiezen. Bij week 16 hoort het thema, de strenge directeur. Gezien mijn ervaringen in het onderwijs leek het mij erg leuk om een directeur van een school te gaan maken.

Denise heeft al meer dan 35 keer meegedaan aan de 52 Weeks of Simmaking. Haar strenge directeur is te vinden op de galerij met Origin ID EsinedTwitch! Denise is ook te vinden op Twitter en Instagram.


Strenge directeur van een autobedrijf

Kimmetje koos ervoor om een nieuwe directeur van een autobedrijf te maken. Het ging niet zo goed met de zaak dus enigste zoon Rijk Reinoud Raaphorst nam het directeurschap over. Medewerkers die niet goed genoeg hun werk doen worden zonder pardon ontslagen en klanten die twijfelen krijgen een boze directeur die vind dat je de auto moet kopen.

Kimmetje: “Ik vind 52WOS echt super leuk! Het is een leuke uitdaging, ik hou van het maken van sims en ik kan er mijn creativiteit in kwijt. Week 16 vond ik leuk, omdat ik zelf nooit zo’n Sim zou maken.

Kimmetje heeft al meer dan 30 keer meegedaan aan de 52 Weeks of Simmaking. Haar strenge directeur is te vinden op de galerij met Origin ID K1mmetje!


Strenge directeur van een warenhuis
Froos koos ervoor om een strenge directeur van een warenhuis te maken die geen tegenspraak duldt van zijn medewerkers. Want zijn wil is wet. Hij heeft de toepasselijke naam Constant Grommen. Als je namelijk je werk niet doet zoals hij het wilt kun je een flinke bulder- en grompartij verwachten.

Froos: “Ik maak graag typetjes met de Sims dus in 52WOS kan ik me lekker uitleven om een uitgesproken Sim te maken.

Froos heeft al meer dan 5 keer meegedaan aan de 52 Weeks of Simmaking. Zijn strenge directeur is te vinden op de galerij met Origin ID Froos78! Froos is ook te vinden op Facebook.


Je kunt deze challenge lekker voor jezelf doen, maar er zijn ook simmers die hun inzending delen op YouTube of Twitch. Uiteraard is er ook een subforum op het Town of Plumbobs simsforum, speciaal voor deze challenge. Forumleden die aan alle 52 weken hebben meegedaan, verdienen een badge op hun profiel. Tot nu toe is de badge nog maar één keer uitgereikt, maar er is een klein clubje forumleden actief bezig om de badge dit kalenderjaar ook te verdienen.

Zet jij jouw 52 Weeks of Simmaking inzendingen op de galerij? Gebruik dan #TOP52WOS in de beschrijving.

Kympulse

Kympulse

Hey, Kympulse hier. Simmer sinds 2002 en mede-oprichter van Town of Plumbobs. Verder ben ik ook actief op YouTube, studeer ik en knuffel ik met mijn katten.