Wat is Meimaand Creatorsmaand?

Meimaand Creatorsmaand is een project om individuele creators in het zonnetje te zetten. Want wat De Sims Franchise zo fantastisch maakt is dat, zodra je in de wereld van De Sims stapt, je niet alleen het spel speelt, maar ook betrokken raakt in de grote wereld van de simscommunity. Een community waar veel simmers niet alleen hun ervaringen en tips delen, maar velen ook hun creaties. En tja, zonder deze creators zou het spel en de community toch iets minder interessant zijn.

Daarom… willen wij creators eens extra in het zonnetje zetten en geven we elke jaar in de maand Mei, 2 creators een podiumplekje op TOP. Een lokale creator, die zijn of haar content in het Nederlands/Vlaams deelt, en de internationale creator, die zijn of haar content in het Engels deelt. Dit mag overigens wel gewoon een Belg/Nederlander zijn.

Wat voor soort creators komen er in aanmerking?
Denk aan Youtubers, CC-makers, verhalenschrijvers, huizenbouwers of mensen die zich op een andere manier inzetten voor de sims community, bv met het bedenken van challenges. Het gaat hier dan wel om individuele creators. Mensen met een eigen site zoals een weebly/wordpress pagina, mensen met Tumblr/Simbl, mensen met een eigen Youtube- en/of Twitch kanaal of mensen met een account op een downloadsite zoals TSR. Forumleden op TOP maken ook kans, als ze een eigen topic hebben waar zij hun Sims creaties in delen, zoals CC of verhalen. Als een van de winnaars toevallig een forumlid is krijgen ze ook de Coole Creator-badge.

Nominatie
Elk jaar in de maand april mogen forumleden hun nominaties (1x lokaal & 1x internationale creator) doorgeven via privé bericht naar de teamleden van het Town of Plumbobs forum. Uit alle nominaties kiest het team vervolgens de lokale en internationale creator van het jaar. De gekozen creators worden in mei bekend gemaakt en hun creaties in het zonnetje gezet.

 

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016