Bijna tijd voor de 4e editie van Meimaand Creatorsmaand

Volgende maand is het zover. Dan gaat alweer de vierde editie van Meimaand Creatorsmaand van start!

Wat is Meimaand Creatorsmaand?
Meimaand Creatorsmaand is een project om individuele creators in het zonnetje te zetten. Want wat De Sims Franchise zo fantastisch maakt is dat, zodra je in de wereld van De Sims stapt, je niet alleen het spel speelt, maar ook betrokken raakt in de grote wereld van de simscommunity. Een community waar veel simmers niet alleen hun ervaringen en tips delen, maar velen ook hun creaties. En tja, zonder deze creators zou het spel en de community toch iets minder interessant zijn.

In de maand mei zetten wij dus twee creators extra in het zonnetje. We promoten content van een (lokale) sims creator die dat in het Nederlands / Vlaams doet. Daarnaast promoten we ook content van een (internationale) sims creator die zijn of haar creaties deelt in het Engels. Dit mag overigens wel gewoon een Nederlander / Vlaming zijn.

Wat voor soort creators komen er in aanmerking?
Denk aan individuele creators zoals simmers met een account op een videoplatform zoals YouTube of Twitch, verhalenschrijvers, huizenbouwers, CC makers, challenge bedenkers. Belangrijk is dat deze persoon de creaties deelt op een online platform, zoals een videoplatform, website of zelfs een eigen topic op ons Town of Plumbobs forum. Fansites en communities, zoals Town of Plumbobs, en groepsinitiatieven maken geen kans. Het gaat echt om individuele creators.

Hoe wordt er gekozen?
Elk jaar kiest het TopTeam één lokale en één internationale creator uit, maar daar hebben zij wel de hulp van forumleden bij nodig. Forumleden mogen namelijk nominaties met motivatie insturen. Er wordt een lijst van alle nominaties gemaakt. Het team kijkt naar de doorgegeven nominaties en motivaties en kiest daarmee de twee creators. De motivatie is dus ook belangrijk.

Ik wil nomineren!
Alle forumleden van het Town of Plumbobs forum mogen nomineren. Stuur een privé bericht naar een van de teamleden waarin je één lokale en/of één internationale creator nomineert. Vertel ook waarom je deze personen nomineert. Nomineren kan de hele maand april.

Nog geen forumlid? Lid worden is gratis!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016