Check de nieuwste livestream van De Sims 4!

SimGurus en gamechangers bundelen hun krachten voor iets nieuws…

In een tijd waarin we fysiek uit elkaar moeten blijven, is het belangrijker dan ooit om als gemeenschap en als vrienden verbindingen met elkaar te koesteren. Wij van het De Sims™ 4 team willen helpen om die banden te versterken en ervoor te zorgen dat iedereen vermaakt wordt. In de laatste post van SimGuruDuke stond dat we een paar dingen voor jullie in petto hadden… en nu hebben we de details! Als je op zoek bent naar een manier om thuis te blijven en samen te spelen, dan zijn we blij dat we een aantal leuke nieuwe dingen kunnen aankondigen om naar uit te kijken.

In de afgelopen weken hebben we samen met een aantal van onze internationale Sims-makers een overzicht van leuke en spannende streams in het De Sims Twitch-kanaal samengesteld. Zowel kijkers als streamers stemden af om op een nieuwe manier met elkaar te spelen, en daar willen we graag deel van uitmaken!

Vanaf vandaag word je uitgenodigd om mee te doen aan een nieuwe serie die live gaat op ons Twitch-kanaal met de SimGurus zelf en onze gamechangers! We komen samen als één team om een collectief verhaal te vertellen terwijl we De Sims 4 individueel streamen. Elke deelnemer speelt een essentiële rol in het creëren van een overkoepelend verhaal met zijn eigen unieke keuzes en acties om het verhaal te leiden en laat ruimte voor iedereen om in te stappen wanneer het hun beurt is!

De verhalen beginnen met de locatie waar de evenementen plaatsvinden. Bouwers kunnen zo eenvoudig of creatief zijn als ze willen om de meest inventieve of gekste evenementenruimte te creëren voor het aankomende verhaal. De volgende streamer zal op dat moment alle personages toevoegen. De CES-expert vult vervolgens het verhaal met iedereen van bizarre Sims tot unieke helden. Daarna neemt de volgende speler het over in Leven en kunnen we aan de slag!

Daarnaast kan het publiek (jij dus!) onze verhalen helpen met suggesties door gebruik te maken van de live chat-functie. Bekijk het schema, volg de #SimTogether hashtag op Twitter en zorg dat je kijkt om niets te missen. (We geven ook een aantal gamecodes weg tijdens de streams!)

Met het oog op de huidige uitdagingen moeten we niet vergeten dat we hier allemaal samen in staan. Daarom creëren we nieuwe manieren om contact met elkaar te onderhouden met leuke en spannende content voor iedereen om van te genieten. Zoals altijd zijn we hier voor jou en met jou, en we zijn daar zo dankbaar voor.

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016