Creëer een Sim: met een verhaal

Dinsdag 16 juli 2019 kregen we een patchupdate die onder andere een nieuwe feature naar De Sims 4 bracht. Zo kun je naast het maken van een sim op de reguliere manier, nu ook een sim maken met een verhaal.

Door tien vragen te beantwoorden bepaald het spel vervolgens het doel, de drie eigenschappen, de carrière, twee vaardigheden en het startbudget van jouw sim. Deze zijn dan ook niet meer aan te passen. Het uiterlijk wordt willekeurig gevormd en kun je naast onder andere het geslacht en de naam van de sim, aanpassen. 

Dankzij deze verhaalmodus zijn er nu twee nieuwe challenges:

De persoonlijkheidstest
Doe zelf de persoonlijke test. Open de verhaalmodus en beantwoord als jezelf de tien vragen. Bekijk vervolgens het resultaat. Hoe goed kent De Sims 4 jou? Ben je het eens met de eigenschappen, doel, vaardigheden, baan en startbudget dat het spel voor je heeft gekozen? Of zit er iets bij wat totaal niet bij jou past?

Heb jij deze challenge gedaan? Laat jouw resultaat achter op het Town of Plumbobs Forum in het topic De Persoonlijkheidstest.

Creëer een Sim – inspiratie
Soms heb je zin om te spelen in CAS, maar weet je niet precies wat voor type sim je dit keer wilt maken. Gebruik dan de verhaalmodus. Beantwoord de tien vragen op welke manier jij wilt en bekijk wat De Sims 4 voor jou geselecteerd heeft qua eigenschappen, doel, vaardigheden, baan en startbudget. Geef jouw sim dan vervolgens een uiterlijk die bij de verhaalmodus van de sim past.

Kympulse

Kympulse

Hey, Kympulse hier. Simmer sinds 2002 en mede-oprichter van Town of Plumbobs. Verder ben ik ook actief op YouTube, studeer ik en knuffel ik met mijn katten.