Belangrijk bericht voor gebruikers en makers van Mods

Maak jij Mods en/of speel jij met Mods in het spel? Dan is het volgende bericht voor jou van belang!

Met modificaties wordt script modificaties bedoeld. Oftewel modificaties die invloed hebben op de gameplay. Custom Content zoals CAS en Koop/Bouwmodus items vallen hier niet onder. 

Hoi allemaal,

Ik wil jullie een seintje geven dat in een aankomende uitgave, wij de versie van Python die gebruikt wordt door het spel gaan upgraden. Momenteel gebruiken we Python 3.3.5 en we stappen over naar Python 3.7.0. Zodra deze veranderen is uitgebracht, zullen alle gecompileerde script modificaties niet meer werken. Let op dat deze nieuwe versie van Python, the .pyo extensie wordt vervangen door de .pyc, check https://www.python.org/dev/peps/pep-0488/.

Wij weten dat dit invloed zal hebben op jullie script modificaties, dus wilde we dit van te voren aankondigen zodat je klaar bent voor de verandering als het eenmaal zover is. Om jullie bij te staan heb ik de Python scripts toegevoegd van de huidige uitgegeven versie van het spel (v1.46.18) gecompileerd onder Python 3.7.0.

Als alles gaat zoals gepland, zal deze verandering in November arriveren.

Weet dat er geen fundamentele veranderingen komen in afgestemde data, buiten de typische veranderingen die we afstemmen voor patches.

Bedankt!
SGMS

 

→ Bekijk de Engelstalige mededeling op het Officiële forum Verenigde Staten. Hier vind je ook de Python scripts bijlage.

De upgrade is nodig om De Sims 4 soepel te laten lopen. Het advies aan Mod-gebruikers is om de mods voor de komst van deze patchupdate uit je spel te halen. Vermoedelijk is dit dezelfde patchupdate die ook terreingereedschap en de Style Influencer carrière in ons spel zal plaatsen.

Kympulse

Kympulse

Hey, Kympulse hier. Simmer sinds 2002 en mede-oprichter van Town of Plumbobs. Verder ben ik ook actief op YouTube, studeer ik en knuffel ik met mijn katten.