Alexa, speel De Sims

De Sims is nu een Amazon Alexa-skill!

As je dit leest, speel je waarschijnlijk De Sims™ op je pc, Mac, console of mobiele apparaat. Maar wat als we je zouden vertellen dat er nog een andere manier is om met de beroemde reeks te spelen?

We hebben onze krachten gebundeld met Amazon om een nieuwe manier te creëren om De Sims te ervaren, met behulp van Alexa. Dus eigenlijk kun je nu je hele huishouden pesten met jouw liefde voor De Sims. Of je kunt ze er gewoon bij betrekken. Hoe dan ook, het wordt hartstikke leuk. Dit is een wereldwijde release, in vijf Engelse varianten (Australië, Canada, India, VS en VK).

Met de Alexa-skill voor De Sims kun je met drie functies spelen.

  • Wat dacht je van wat muziek? We hebben meer dan zeven uur muziek uit De Sims-reeks klaargezet voor jouw luisterplezier. Dat zijn 140 nummers! En we zullen het gelijk maar zeggen, ja, die omvatten ook populaire nummers uit De Sims 3.
  • Tijd voor wat triviant. Niets onderstreeptIk ben verslaafd aan mijn favoriete game” zo duidelijk als het spelen van een quiz met al je vrienden of familie met 200 breinbrekende vragen over alles wat met De Sims te maken heeft. Je kunt in je eentje spelen of met vier spelers in een beginnende, casual of uitdagende spelstand.
  • Je kunt ook leuke weetjes over De Sims leren. Weet jij wanneer de eerste De Sims-game uitkwam, of wat de inspiratie vormde voor de oorspronkelijke game? Alexa zal het je leren!

Maak De Sims nu onderdeel van je huis met Alexa! Je hoeft alleen maar een geactiveerd Amazon-apparaat te hebben en dan ‘Alexa, play The Sims!’ zeggen. Veel plezier!

Maar wacht… er is meer!

Omdat jij nu over een Alexa-skill beschikt, wil dat niet zeggen dat je Sims niet ook van een futuristische digitale persoonlijke assistent kunnen genieten (zeg dat maar eens drie keer snel achter elkaar). We willen je dan ook voorstellen aan Lin-Z, nu verkrijgbaar in De Sims 4 op de pc en Mac.

Dit kan Lin-Z allemaal doen voor je Sims:

Muziek spelen

Lin-Z doet een stereosysteem na. Gênante solodans niet inbegrepen

Triviant spelen

Sims kunnen ervoor kiezen om hun kennis te testen. Hoe hoger hun inzichtvaardigheid, hoe vaker je Sims de triviantvragen correct zullen beantwoorden.

Dingenbestellen

Pizza, schoonmaakdienst, tuinierdienst of reparatiedienst. Yay, allemaal leuke dingen!

Grappen vertellen

Sims kunnen om een grap vragen en Sims in de buurt van Lin-Z zullen erop reageren. Lolz.

Belichting aanpassen

Je weet wel, lichten aandoen, lichten uitdoen. Niet bepaald hogere wiskunde.

Check deze unieke functies vandaag nog! Bekijk voor meer informatie deze maand de livestream van Twitch.

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016