Adoptie

Niet iedereen kiest ervoor of heeft de mogelijkheid zelf een baby te krijgen. Adoptie is een prima alternatief! Je kunt voor §1.000,- een baby of kind adopteren.

Dit doe je door op de computer te klikken en dan voor “Huishouden” en “Adopteren (§1.000)” te kiezen. Je krijgt dan onderstaand venster te zien met foto’s van baby’s, peuters en kinderen die op zoek zijn naar een liefdevol thuis.

De informatie over de kinderen is verder helaas erg beperkt, dus je weet van tevoren niet welke eigenschappen je nieuwe zoon of dochter zal hebben! Denk er dus goed over na voordat je op dat schattige snoetje klikt, want je krijgt géén dialoogvenster om je keuze te bevestigen! Zodra je je keuze gemaakt hebt, zal je nieuwe zoon of dochter aan je huis worden toegevoegd en verschijnen op je kavel. Veel geluk samen!

Geadopteerde kinderen worden gewoon als kind van de ouder(s) opgenomen in de familiestamboom.

Heb je vragen, opmerkingen of aanvullingen over dit onderwerp? Praat mee op het TOPForum !

Matcha

Matcha

Hoi, ik ben Matcha, moderator op Town of Plumbobs. Ik speel graag RPG's en natuurlijk De Sims, al sinds het jaar 2000! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te schrijven, te knutselen en Japans te studeren. Wie weet tot ziens op TOP!