8 redenen waarom bubbelbaden geweldig zijn in het De Sims 4 Perfecte Patio Accessoirespakket

Lekker bubbelen

Het De Sims 4 Perfecte Patio Accessoirespakket* werd deze week uitgebracht en bevat een aantal leuke outfits, voorwerpen en decoraties om je achtertuin in een stijlvolle locatie te veranderen. Maar de belangrijkste toevoeging aan het pakket is absoluut het bubbelbad – een bubbelbad dat, naar onze mening, het coolste is dat we ooit hebben gemaakt.

We hebben de redenen verzameld waarom wij denken dat dit bubbelbad het beste is in de geschiedenis van De Sims.

Er passen maar liefst acht Sims in. In het verleden was er ruimte voor slechts 4 of 6 Sims. We wilden de lat deze keer wat hoger leggen zodat acht Sims van het bubbelende water kunnen genieten. Dat is een compleet huishouden van Sims die samen van het bubbelbad kunnen genieten!

Volwassenen en kinderen kunnen er lekker in ontspannen. Hoewel je zou denken dat bubbelbaden alleen voor volwassenen zijn, kunnen in het De Sims 4 Perfecte Patio Accessoirespakket zowel kinderen als volwassenen, tieners en oudere Sims van deze weldaad genieten.

 

Sims kunnen vanuit het bubbelbad televisie kijken. Eerder konden Sims die in een bubbelbad zaten alleen maar acties uitvoeren met andere mensen of dingen die in het bubbelbad lagen. Nu kunnen Sims met mensen buiten het bubbelbad kletsen en zelfs televisie kijken. Wat we dus eigenlijk willen zeggen is dat je al je banken door bubbelbaden kunt vervangen.

Je Sims kunnen drankjes mee naar het bubbelbad nemen. Had jij een bubbelbad toen je jonger was? En werden je ouders kwaad als je een drankje binnen probeerde te smokkelen omdat je dat alleen maar zou morsen? Dan hebben we goed nieuws! Zij hebben niets meer over je te vertellen in het De Sims 4 Perfecte Patio Accessoirespakket. Dus ga je gang, vertel je Sim een lekker sappie mee te nemen. Wij houden onze lippen stijf op elkaar.

Sims kunnen in hun blootje in het bubbelbad zitten. Het accessoirespakket bevat uiteraard tal van mooie zwemkleding voor je Sims, maar als ze in een iets avontuurlijkere bui zijn, stappen ze graag in hun blootje in het bubbelbad.

Het bubbelbad kan worden verbeterd met een stereo en aromatherapie Wat is er nu ontspannener dan in warm en rustgevend water te zitten? Zitten in warm en kalmerend water terwijl er leuke muziek wordt gespeeld en de heerlijkste aroma’s je neus bereiken. Je kunt zelfs de kleur van het licht in het bubbelbad veranderen, maar dat is geen update – dit is standaard inbegrepen. Heerlijk toch?

Bij de aromatherapie hoort een ondeugend paasei. Ja, echt een heel cool paasei. Wil je weten wat het is? Kom, dan fluister ik het in je oor… ben je er klaar voor? HA! Geintje. Het is een paasei en verder vertellen we je helemaal niets! Je zult het zelf moeten ontdekken.

We zijn heel blij met hoe het bubbelbad is geworden en we hopen dat je Sims er veel plezier aan beleven in het De Sims 4 Perfecte Patio Accessoirespakket!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016