8 fotografietips voor fotografen-in-de-dop

Van selfies tot ware kunstwerken

We hopen dat jullie genieten van het De Sims 4 Aan het Werk* Expansion Pack. Of je Sim nu levens redt als dokter, misdaden oplost als rechercheur, wonderlijke uitvindingen doet als wetenschapper, of een eigen winkelbedrijf opzet. Laat de verhalen en foto’s maar komen!

Over foto’s gesproken… we zijn wat dieper in de nieuwe fotografievaardigheid gedoken en willen je wat tips geven om alle herinneringen van je Sims vast te kunnen leggen.

Begin met selfies. Elke selfie die je Sim maakt verbetert de fotografievaardigheid, dus leef je uit! Van selfies in de sportschool tot modeselfies tot momenten op je werk om vast te leggen, je Sim kan… tja… alles en wie en waar dan ook vastleggen. Het is een geweldige manier om de fotografievaardigheid te verbeteren en het levert je soms dolkomische plaatjes op.

Profiteer ook van de functies van je mobiele telefoon. Hoewel selfies een geweldige manier zijn om momenten te herinneren die op 30 cm afstand gebeuren, zijn dat niet de enige foto’s die je Sims met een mobiele telefoon kunnen maken. Fotograferen met je telefoon is super makkelijk. Onder het gedeelte Entertainment vind je opties om foto’s van voorwerpen te maken, van andere Sims, of een selfie met een andere Sim.

Verbeter je vaardigheden. Laat je niet ontmoedigen als de eerste foto’s van je Sim een beetje wazig zijn. Fotografie heeft vijf niveaus en hoe meer foto’s je Sim maakt, hoe beter het niveau wordt waardoor er minder wazige of verpeste foto’s zijn.

Ga voor een betere camera. Elke Sim kan een foto met diens mobiele telefoon maken, maar als je echt in de fotografievaardigheid wilt duiken, koop dan een camera met meer mogelijkheden. Je Sim kan een keuze uit drie mogelijkheden maken, gebaseerd op de kosten en functies van de camera. Sommige camera’s hebben verbeterde opties zoals een zoomfunctie.

Ontdek alle functies en trucjes van je camera. Zodra je Sims hun camera tevoorschijn halen, kunnen ze elke opname aanpassen zoals de camerahoek (draaien/kantelen), inzoomen, verkleinen, filters toepassen en de flits aan- of uitzetten. Sommige van deze opties zijn alleen beschikbaar voor de wat betere camera’s dus laat je Sims goed sparen als ze een camera met alle toeters en bellen willen.

Stop meer emotie in je foto’s. Nadat je Sim een foto heeft gemaakt, kan deze naar een herinnering over worden gezet met behulp van de optie ‘Aan herinneringen toevoegen’, die je op foto’s uit kunt voeren. Spelers kunnen Sims die op de foto’s staan taggen. Je kunt ook een emotie aan de foto koppelen, die daardoor fijne herinneringen op kan roepen wanneer Sims ervoor kiezen om over de foto te mijmeren.

Hang je foto’s aan de muur. Het maken van foto’s is nog maar de helft van de pret! Wat ze helemaal bijzonder maakt, is wat je ermee kunt doen. Nu kunnen je Sims hun huis decoreren met de foto’s die ze hebben gemaakt door de foto’s rechtstreeks uit de inventaris naar de muur te slepen! Popart, collages, landschappen of abstracte kunstwerken… welke stijl ook bij je Sim past, alles kan op worden gehangen.

Zet een fotostudio op. Die foto’s die je aan de muur kunt hangen? Als je ze op de muren van een winkelkavel hangt, kan je Sim ze ook verkopen! Waarom maak je niet een gigantische uitvergroting met behulp van de nieuwe fotostudio? Sims kunnen in hun eentje of met een andere Sim poseren, en de achtergrond kan worden veranderd om de juiste sfeer te creëren.

Bron: Thesims.com

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016