8 dingen die je kunt doen in De Sims 4 Aan het Werk

Tijd om aan het werk te gaan!

Hoera! Ons eerste Expansion Pack voor De Sims 4 is nu verkrijgbaar in Noord-Amerika en zal de aankomende dagen ook in de rest van de wereld uit worden gebracht! In De Sims 4 Aan het Werk* bestuur je de acties van je Sims terwijl ze aan het werk zijn en bepaal je of ze hun dagen doorbrengen met het redden van levens als een dappere dokter, misdaden oplossen als een onverschrokken rechercheur, uitvindingen doen als een excentrieke wetenschapper of een Simmiljonair worden door hun eigen winkelbedrijf op te zetten.

Maar dat is niet alles wat je kunt doen! We hebben een lijst van acht dingen verzameld die dit Expansion Pack zo uniek maken. Hier zijn slechts een paar van de geweldige dingen die je kunt doen in De Sims 4 Aan het Werk.

 

Speel een goede of slechte smeris. Het oplossen van lastige zaken en het vinden van de juiste aanwijzingen kan je Sims helpen om op een dag hoofdcommissaris te worden. In de rechercheurcarrière kunnen je Sims een plaats delict ontleden, vingerafdrukken nemen, aanwijzingen meenemen naar het misdaadlab, de verdachte stevig aan de tand voelen en hem of haar voor verhoor meenemen naar het politiebureau. Hoe jouw Sim de verdachte ondervraagt, is aan jou, je kunt zowel een goede als slechte agent spelen.

Zorg voor baanbrekende uitvindingen. Niemand weet wanneer inspiratie toeslaat. Je wetenschappelijke Sim zou in de tuin aan het werk kunnen zijn en BOEM! Hij heeft een idee voor een nieuwe uitvinding als de Simstraal bedacht. Dankzij deze doorbraak heeft je Sim de mogelijkheid om in een oogwenk de breinen van andere Sims te beheersen, Sims in een blok ijs te veranderen of voorwerpen te transformeren in alles wat je maar kunt bedenken!

Laat de hele stad onmiddellijk in slaap vallen. In tegenstelling tot wat stripboeken je hebben geleerd, draait wetenschap heus niet alleen maar om straalgeweren. Je wetenschapper-in-de-dop kan lekker knutselen aan de uitvindingmaker, of andere geweldige uitvindingen doen zoals een satellietschotel. Deze creatie spoort buitenaardse wezens op, verlaagt de kans dat je Sims worden ontvoerd en geeft je Sims de mogelijkheid om een signaal naar de ruimte te sturen. En als deeltjes uit de lucht omlaag vallen, vallen alle Sims in de buurt onmiddellijk in slaap. Wetenschap op zijn best!

Zet nieuw leven op de wereld. Je Sim kan aan de dokterscarrière beginnen en op huisbezoek gaan of spoedoperaties uitvoeren. Je kunt zelfs met je neus vooraan staan als je Sim baby-Sims naar hun liefhebbende ouders brengt.

Zet het bedrijf van je dromen op. Kijk hoe de Simdollars binnenstromen als je elk facet van je eigen bedrijf vormgeeft. Van een bakkerij tot een kledingboetiek of een kunstgalerie, jouw Sims kunnen bepalen welke artikelen ze verkopen, hoe ze hun personeel aansturen en met klanten babbelen om die o zo belangrijke verkoop te sluiten.

Verken nieuwe gebieden. Of je Sim nu levens redt in het ziekenhuis, misdadigers arresteert op het politiebureau, de meest waanzinnige uitvindingen doet op het wetenschapslab, of met klanten babbelt om de verkoop omhoog te stuwen, er zijn tal van nieuwe plekken om te verkennen. Je kunt naar de nieuwe buurt, Magnolia Promenade, gaan en een winkel bezoeken (of openen) of je kunt een buitenaardse reis ondernemen.

Maak de mooiste foto’s. Je Sims kunnen meer dan enkel werken in dit Expansion Pack. Ze kunnen de fotografievaardigheid uitproberen, foto’s maken en ze op de muur hangen om indruk te maken op hun bezoek. En er zijn ook filters en selfies waardoor je Sims zich echt op creatieve wijze uit kunnen drukken.

Leer bakken. Maar fotografie is niet de enige nieuwe vaardigheid die beschikbaar is. Je Sims kunnen ook overheerlijke lekkernijen maken met de nieuwe bakvaardigheid en de mooiste taarten en gebakjes maken. Zodra ze de zoete (of hartige) lekkernijen van hun dromen hebben gemaakt, kunnen ze uit verschillende decoraties kiezen om ze helemaal af te maken. Je kunt deze vaardigheden natuurlijk ook in de zakelijke wereld gebruiken als je wilt. Niemand houdt je tegen als jij je eigen bakkerij of fotostudio wilt opzetten.

Dus… ben je klaar om te heersen op de werkvloer? We zijn echt enthousiast over dit Expansion Pack en kunnen niet wachten om al jullie geweldige creaties te zien en de prachtige verhalen die jullie vertellen.

Bron: Thesims.com

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016