5 tips voor het maken van supertoffe kamers in De Sims 4 Kinderkamer Accessoires

Een kinderkamer is de enige plek op aarde die echt van het kind zelf is, een eigen plek die ze naar hartenlust kunnen inrichten. De Sims 4 Kinderkamer Accessoires, het eerste pack met een puur kinderthema, biedt meer opties om kinderkamers in te richten dan ooit.

Lees de volgende vijf tips om met een leuke makeover van je kinderkamer te beginnen.

Afbeelding

Maak er een opwindende kamer van
Kinderen barsten van de energie, dus het is altijd een goed idee om een spannende kamer te bouwen waar ze die energie in kwijt kunnen Zet er wat leuke dingen in waarmee ze kunnen spelen. Met de nieuwe Poppenkast en het Leegtewezen Strijdstation in De Sims 4 Kinderkamer Accessoires kunnen kinderen op een superleuke manier in hun eentje, met broertjes en zusjes of vriendjes de tijd doorbrengen.

Met muurstickers kun je heel veel doen in een kinderkamer
Plak ze op, trek ze er weer af… ze passen perfect bij de levensstijl van een kind waarin wat vandaag superhip is, morgen oud nieuws is. De Sims 4 Kinderkamer Accessoires bevat een aantal nieuwe stickers, waaronder een van elk te verzamelen Leegtewezen-monster!

Schep een beetje wanorde
Een kamer rommelig maken is een geweldige manier om een doorleefde sfeer te creëren. En dat geldt dubbel voor kinderen, die altijd maar te horen krijgen dat ze hun kamer moeten opruimen. in het gedeelte Omgeving van de catalogus vind je rugzakken, sportspullen, stapels schoolboeken, modeltreintjes en nog heel veel meer. En nieuwe planken waar je dat alles in kunt opbergen!

Kies een patroon
De varianten in de catalogus zijn er niet alleen om een andere kleur te kunnen kiezen, maar bieden ook verschillende patronen en kunnen zelfs de vorm van een voorwerp compleet veranderen. Een van mijn favorieten in De Sims 4 Kinderkamer Accessoires is het lampjessnoer voor aan de muur met foto’s. Als je een andere variant kiest, veranderen de foto’s zodat je alles naar eigen smaak kunt aanpassen. Ook heel leuk is de grote robot-muursticker die twee varianten kent: eentje waarbij hij keurig in de houding staat en een waarbij hij in actievolle houding staat, klaar om het strijdperk te betreden.

Verwerk de passie van je kind in de kamer
In een kinderkamer kun je vaak zien wat de passie van het kind is. Droomt je kleine ervan om later astronaut te worden? Misschien vindt je kind het leuk om bloemen te kweken in de tuin. Of hangt er een ingelijst shirt van een voetbalvedette aan de muur en droomt je kind ervan om op een dag zelf in het veld te staan. De meubels in De Sims 4 Kinderkamer Accessoires bestrijken verschillende thema’s waarmee je het verhaal van het kind van je Sims zelf kunt vormgeven.

En, ben je klaar om te bouwen? De Sims 4 Kinderkamer Accessoires is nu verkrijgbaar. En vergeet niet ons je beste kamers te laten zien op Twitter met #KidsRoomStuff!

Afbeelding

Bron: Thesims.com

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016