350 Nieuwe Swatches!

Het zoeken naar items in De Sims die qua kleur goed bij elkaar passen, wordt binnenkort een stukje makkelijker. SimGuruLyndsay heeft namelijk laten weten dat we maar liefst 350 nieuwe swatches gaan krijgen in De Sims 4.

Enkele dagen geleden postte SimGuruLyndsay een mysterieuze tweet. De getallen 2, 18 en 350 stonden er in, maar wat hebben die te betekenen? Eén dag later maakte Lyndsay bekend dat het toen nog 18 dagen was tot EA Play en dat ze aan 2 presentaties werkte. En nu heeft ze ook bekend gemaakt waar de 350 voor staat: het aantal swatches wat we gaan krijgen in De Sims 4.

Swatches?
Elke keer als je een kledingstuk of accessoire kiest in CAS, of een item uit de koop- of bouwmodus, kun je kiezen uit meerdere kleuroptie. Elke optie is een swatch. Met 350 nieuwe swatches wordt het hopelijk makkelijker om items mooi bij elkaar te laten passen. Of deze 350 allemaal worden toegevoegd aan CAS items, items uit de koop/bouwmodus of wordt verdeelt over deze categorieën, is nog niet bekend.

Deze swatches komen vermoedelijk in juni met een patchupdate naar De Sims 4. Dezelfde patchupdate die veranderingen aanbrengt aan de systeemeisen van De Sims 4. Eén van de presentaties zou zo maar eens over deze patchupdate kunnen gaan.

En waar zal de tweede presentatie over gaan? Een nieuw pakket misschien?

Kympulse

Kympulse

Hey, Kympulse hier. Simmer sinds 2002 en mede-oprichter van Town of Plumbobs. Verder ben ik ook actief op YouTube, studeer ik en knuffel ik met mijn katten.