10 Films die jouw Sims kunnen bekijken in De Sims 4 Filmavond Accessoires

Vergeet de popcorn niet!

De Sims 4 Filmavond Accessoires* wordt deze week gelanceerd. Geef jouw Sims alle benodigdheden voor een geweldige filmavond in de achtertuin. Er is een nieuw filmscherm beschikbaar (dat er zowel binnen als buiten geweldig uitziet) en verder zijn er allerlei nieuwe decoraties en zelfs een Popcornpoffer. Maar wat is een filmavond nou helemaal zonder films?

De Sims 4 Filmavond Accessoires en ze zijn stuk voor stuk gemaakt met beeldmateriaal uit De Sims 3. Hiermee zetten we de trend voort die begon met De Sims 2, waarin films en televisieprogramma’s te zien waren met gameplay uit De Sims.

Wil je een voorproefje van de films die jouw Sims in De Sims 4 Filmavond Accessoires kunnen bekijken? Zie de beschrijvingen hieronder maar als korte trailers voor de hele film.

SIMS DER DOOD

Zombies! De doden zijn opgestaan… met een lege maag. Kunnen ze tegen worden gehouden? Dit klassieke horrorverhaal komt tot leven met een klassieke Simdraai

MASSAMOORD IN DE MANESCHIJN 3

Wie houdt er nou niet van kamperen? In deze film komen de visuele stijlen en kenmerken van klassieke horrorfilms voor tieners voorbij. Kijk hoe een gezellig weekendje in de bossen van Moonlight Falls uitdraait op een angstaanjagende kampeerpartij met een kettingzaag.

DE GEZUSTERS KLUNZEL

In deze stomme komedie maken we kennis met de gezusters Klunzel. Kijk hoe ze de keuken van een vijfsterrenhotel proberen te runnen. De hotelstaf had alleen geen idee dat die zussen zo onhandig zouden zijn.

UNIVERSITEITPROPPERS

Van groentje tot ervaren student (of zelfs alumnus); op deze campus gaat er niets volgens het boekje. In deze grappige studentenfilm komen er streakers, O jaa! en rivaliserende mascottes voorbij.

DIAMANTEN ZIJN VOOR SIMS

De beruchtste diamantendief ter wereld neemt het op tegen een internationale smokkelring voor sieraden, om er vervolgens achter te komen dat die geleid wordt door een gestoorde industrialist die van plan is om een monopolie op het leven te creëren en chaos te veroorzaken onder de bevolking… of zoiets. Er zijn explosies en een woeste achtervolging op zee! Waarom zou je je dan nog zorgen maken over de plot?

DE AVONTUREN VAN RAKETSIMULATIE

Dit is de tocht van de Raketsimulatie… In dit ruimteavontuur komen er Simbots, kikkerSims en Oosterse vechtkunsten voorbij.

WOEST EN WILD

Er hangt liefde in de lucht in Roaring Heights. Maar een ontluikende liefde komt tot een abrupt einde vanwege een uitstaand proces verbaal. Kan de liefde een levenslange straf doorstaan? Een Sim kan alleen maar hopen op een verkorte straf vanwege goed gedrag.

SIMDER

Na op een dating-app naar de liefde te hebben gezocht, vindt onze heldin haar zielsverwant. Een bovennatuurlijke draai behoedt deze romantische komedie van een tragisch einde.

VERDWAALDE HOND KOMT THUIS

Een pup loopt weg van huis om op zijn kittige aartsvijand te jagen, maar hij raakt verdwaald in de grote wijde wereld. Deze hond mist zijn baasje en geen uitdaging is hem te groot om de weg naar huis te vinden.

SUPERKOTERS: CORTEXCRISIS

Een beruchte schurk heeft de zwaartekracht van de aarde vergroot! De hele wereld gaat gebukt op neerstortende meteorieten! Maar gaan zorgen hoor, want de Superkoters zijn hier! Kunnen zij de planeet van de ondergang redden?

We vonden het enorm leuk om deze films te maken en we horen graag wat jullie van het eindresultaat vinden nadat jullie ze in de game hebben bekeken!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016