‘Presets’ Patch [13-05-2021] – PC/Mac/Console

Er is een nieuwe patchupdate beschikbaar voor De Sims 4!

Download de patchupdate door Origin te openen. Staat het installeren van patchupdate niet op automatisch? Start dan de patchupdate handmatig. Ga in Origin naar mijn gamebibliotheek, klik dan met jouw rechtermuisknop op De Sims 4 tegel en selecteer Update Game.

Zorg voor de zekerheid dat je een back-up hebt van jouw opgeslagen spellen en verwijder Custom Content en modificaties.

Geen idee hoe je een back-up maakt? Check de uitleg op onze site!

Patchupdate 13-05-2021
PC: 1.74.59.1030 / Mac: 1.74.59.1230
Console: versie 1.41Hoi Simmers!Ik hoop dat alles goed met jullie gaat. Vandaag hebben we een kleine update voor jullie, we hopen dat jullie er iets aan hebben.Veel plezier met De Sims!

Chaus Chaus – Dag Dag!

 

-SimGuruRusskii

 

Wat is er nieuw?

Zoals je misschien al hebt gezien in onze vorige Sims 411 Livestream, hebben we een paar nieuwe Aziatische oog-presets voor mannen en vrouwen toegevoegd. Je vind deze in Creëer-een-Sim en we hopen dat jullie ze geweldig vinden! Mocht je de Livestream niet hebben gezien, heb ik mijn niet-bestaande photoshopvaardigheden toegepast en ze voor jullie plezier aan deze patchopmerkingen toegevoegd. Kijk hieronder voor de maximale visuals!

Naast deze presets hebben we ook twee kapsels uit onze basisgame vernieuwd.

Als eerste hebben we de schitterende Hair_MedTexCurls, oftewel de ‘Retro Grote Afro’ zoals we hem in onze Sims 411 blogpost hebben genoemd. Echt prachtig! Ik heb een paar screenshots toegevoegd om je te laten zien hoe het eruit ziet op vrouwelijke en mannelijke posturen, en op volwassenen, kinderen en peuters.

Ten tweede hebben we de fantastische Hair_EF13AfroShort , of ook wel de ‘Korte Afro’. Ik heb hieronder een paar screenshots toegevoegd om je te laten zien hoe het eruit ziet op vrouwelijke en mannelijke posturen, en op volwassenen, kinderen en peuters. Ik wil even toevoegen dat we hebben gezien dat dit kapsel er met de zwart-gouden kleuren er een beetje grijs uitziet, maar dat hebben we ondertussen verholpen en komt in een toekomstige update aan bod.

En dan nu de fixes…

Opgeloste problemen

Sims 4

  • We hebben een probleem verholpen met twee van onze gezichtsbeharingen, de ymFacialHair_BeardThinGoatee en ymFacialHair_ChinStrap, omdat ze de gezichten van Sims er breder uit lieten zien.
  • De miniatuurweergave voor de voodoopop in de inventaris van Sims is gerepareerd, dus de weergave wordt nu weer op de juiste manier weergegeven.
  • Simmers die in de laptopmodus spelen, zien niet langer textuurvervormingen als de schildersezel op de kavel wordt geplaatst. Het was een soort storing in de matrix, alleen dan wel een hele mooie om te zien.

Word Beroemd

  • Sims die de actie Video’s naar het Meer Kijkers Videostation overzetten uit de wachtlijst zagen verdwijnen terwijl ze met andere dingen bezig waren, zullen dit probleem niet langer hebben. Want wat heb je anders aan techniek als het niet werkt? En waarom zouden Sims niet douchen en tegelijkertijd hun dronemateriaal overzetten als ze dat willen?

Vampieren

  • VampierSims zullen niet langer voor altijd worden overtuigd om diep te drinken. En hoewel vampierSims die aandrang zeker zullen krijgen, hoeven ze dat niet meer te doen. Het is niet iets dat ze voor eeuwig en altijd in hun actiewachtrij willen hebben staan. Want voor altijd is wel heel erg lang…

Landelijke Keuken

  • Het Landelijke Charme Aanrecht zal er nu op de juiste manier uitzien als hij vies wordt en niet als de scène van een of andere horrorfilm. Er is namelijk maar een dunne lijn tussen vies en… nou ja, onherkenbaar.

Maak jij gebruik van downloads in jouw Sims 4 spel? Lees hier waarom deze na een patchupdate worden uitgezet en hoe je ze weer aanzet!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016