‘Onzichtbare Tekst’ Patch [19-04-2019]

Er is een nieuwe patchupdate beschikbaar voor De Sims 4!

Download de patchupdate door Origin te openen. Staat het installeren van patchupdate niet op automatisch? Start dan de patchupdate handmatig. Ga in Origin naar mijn gamebibliotheek, klik dan met jouw rechtermuisknop op De Sims 4 tegel en selecteer Update Game.

Zorg voor de zekerheid dat je een back-up hebt van jouw opgeslagen spellen en verwijder Custom Content en modificaties.

Geen idee hoe je een back-up maakt? Check de uitleg op onze site!

Patchupdate 19 april 2019
PC 1.51.77.1020 / Mac 1.51.77.1220

Hi Simmers,

We willen snel een aantal onbedoelde problemen aankaarten die ontstonden naar aanleiding van de patchupdate van 16 april.

  • We hebben een probleem opgelost waarbij aangepaste tekst niet altijd correct in beeld verscheen.
  • We hebben een probleem opgelost waarbij NPC uitnodigingen van festivals of woningen de sim naar de verkeerde locatie stuurde.
    • Er is nog wel een probleem met uitnodigingen van evenementen uit Word Beroemd, zoals de talentenjacht en ontmoeten van beroemdheden. We gaan door met het onderzoeken naar deze problemen voor een toekomstige update.
  • We hebben een probleem opgelost waarbij Mac spelers op bepaalde ouders versies van OS X het spel niet konden opstarten. Als gevolg hebben de oplossing voor Max spelers op 64-bit systemen waarbij zij een valse error melding kregen die zei; “De Sims 4 is niet geoptimaliseerd voor jouw Mac en moet worden geupdate,” teruggedraaid.

-SimGuruGraham

Met dank aan Kympulse voor de vertaling.

Maak jij gebruik van downloads in jouw Sims 4 spel? Lees hier waarom deze na een patchupdate worden uitgezet en hoe je ze weer aanzet!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016