‘Donkere Magie’ Patch [17-09-2019]

Er is een nieuwe patchupdate beschikbaar voor De Sims 4!

Download de patchupdate door Origin te openen. Staat het installeren van patchupdate niet op automatisch? Start dan de patchupdate handmatig. Ga in Origin naar mijn gamebibliotheek, klik dan met jouw rechtermuisknop op De Sims 4 tegel en selecteer Update Game.

Zorg voor de zekerheid dat je een back-up hebt van jouw opgeslagen spellen en verwijder Custom Content en modificaties.

Geen idee hoe je een back-up maakt? Check de uitleg op onze site!

Patchupdate 17 september 2019
PC 1.55.108.1020 / Mac 1.55.108.1220

Hallo Simmers!We wilden snel een aantal onopzettelijke problemen aanpakken die opkwamen na onze laatste game-update.Bedankt voor jullie geduld, en dan nu de fixes…

  • Wist je dat een van de Eiland Leven aanrechtblokken swatches een inconsistente kleur en textuur had in vergelijking met hun kookeiland blokken dat later werd toegevoegd? Het was een dwaze blunder van onze kant waarvan we ons genoodzaakt voelden om zo snel mogelijk op te lossen.
  • Er gebeurde ook een crash die plaatsvond bij het afsluiten van CAS in het midden van een inactieve animatie van de toversim. Het was een probleem dat een ongelukkige timing vereiste om te activeren en we hebben het tijdens het testen gemist. Het was Donkere Magie, zeg ik! De donkerste magie. Maak je geen zorgen, dappere zwerver; het probleem is inmiddels verslagen.
  • Er komt nog een andere belangrijke oplossing: Kolommen werden gedwongen een gemiddelde wandhoogte te hebben; ongeacht de werkelijke muurhoogte. Een beetje zwak, hè? Nou, * toverstokzwaai * * spreuk * * poef * FIXED! Kolommen houden nu uw muurhoogte in de gaten. Ahhhh – dat is beter.

-SimGuruNinja

Vertaling: Kympulse

Maak jij gebruik van downloads in jouw Sims 4 spel? Lees hier waarom deze na een patchupdate worden uitgezet en hoe je ze weer aanzet!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016