SimGuruKate verlaat EA / De Sims

Hallo SimFam –

Het is met droefheid dat ik je laat weten dat vandaag mijn laatste dag is bij EA / De Sims. Hoewel dit geen makkelijke beslissing was, stap ik uit de wereld van community management om mij te focussen op het zijn met en zorgen voor mijn familie. Het werken aan dit spel, en met dit geweldige ontwikkelaarsteam, was het als Globale Community Manager een droom die uitkwam en een hoogtepunt in mijn carrière. Als een levenslange simmer (die geïnspireerd werd om te werken in deze industrie door De Sims) is het helpen om deze gemeenschap op te bouwen en te laten groeien, niets minder dan ongelooflijk. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal geweldige dingen te zien doen als Simmers, Creators en Game Changers. Ik weet dat jullie het absoluut geweldig gaan vinden wat het team voor jullie in petto heeft dit jaar.

Mijn vraag aan jou als ik vertrek, is dat je vriendelijk bent en elkaar steunt, en al het mogelijke doet om dit en de gemeenschap een veilige en gelukkige plek te maken. Blijf SimGuruFrost verwelkomen en ondersteunen nu hij en alle SimGurus deze geweldige community leiden.

Hoewel dit tot nu toe vaarwel is, ben ik zo dol op dit spel / deze franchise en community en ik beloof je dat ik niet voorgoed zal verdwijnen, hoewel ik nu van deze game kan genieten net zoals een andere fan en Simmer. Als je in contact wilt blijven, kun je me volgen op mijn persoonlijke Twitter op https://twitter.com/KatWhispurrer of mijn Instagram op https://www.instagram.com/katwhispurrer/.

Tot we elkaar weer ontmoeten …

Met dank aan teamlid Kympulse voor de vertaling.

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016