EA Access en EA-games op Steam

Samenwerking tussen EA en Valve

Electronic Arts en Valve werken samen om games van EA beschikbaar te stellen voor spelers op Steam. Vanaf volgende lente is EA Access (ons alsmaar groeiende abonnementsdienst met geweldige games en voordelen voor leden) beschikbaar op Steam. EA Access is de eerste en enige abonnementsdienst voor games die beschikbaar is op Steam, en het vierde platform met een EA-abonnement.

De samenwerking begint met Star Wars™ Jedi: Fallen Order. Verkrijgbaar vanaf 15 november en vanaf vandaag te pre-orderen. Gedurende komende maanden krijgen spelers op Steam ook toegang tot andere grote titels, zoals De Sims™ 4 en Unravel Two. Multiplayer-games, zoals Apex Legends™, FIFA 20 en Battlefield V zullen volgend jaar op Steam verkrijgbaar zijn. En spelers op Origin en Steam zullen deze titels met elkaar kunnen spelen.

Er ligt een hele bibliotheek aan titels op je te wachten in The Vault, maar afgezien van de games zelf verrijkt EA Access je speelervaring met talloze andere beloningen. De rode loper wordt voor je uitgerold met exclusieve aanbiedingen in de hele verzameling en in-game voordelen voor leden in een paar van onze grootste titels.

Hou het nieuws over deze samenwerking de komende maanden goed in de gaten!

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016