ThePaperSim verlaat het TopTeam

In 2016 gingen een groepje creatieve simmers aan de slag en werd Town of Plumbobs opgericht. Een van deze oprichtende teamleden was ThePaperSim. Het tot nu toe nog steeds enige mannelijke teamlid mocht zijn creativiteit volledig benutten door de rol van Grafisch Moderator op zich te nemen. Maar nu na 4,5 jaar doet Patrick een stapje terug en verlaat hij het team.

Patrick heeft voor Town of Plumbobs veel uren gewerkt met Photoshop. Zo hebben we dankzij hem prachtige thumbnails op ons YouTubekanaal en nieuwsartikelen. Ook staan ons forum en onze socials er mooi bij met door hem gemaakte avatars, banners en headers. Patrick is niet alleen visueel creatief bezig. Ook staan er 3 reviews op zijn naam, waaronder die van De Sims 4 Mehhhhschino Accessoires en schrijft hij een indrukwekkend verhaal waarin hij speelt met het heden en het verleden bij De Plumbobs.

Hallo allemaal! Zoals de topictitel natuurlijk al verklapt is het voor mij nu helaas tijd om mijn rol als Grafisch Moderator neer te leggen.  (A)

De Sims is van jongs af aan een constante geweest in mijn leven: van samen gamen met klasgenootjes, tot nieuwe mensen en vrienden leren kennen via de community, tot het zélf een fansite en forum oprichten! Maar helaas, zoals dat soms gaat met jeugdvrienden, zijn De Sims en ik de afgelopen jaren een beetje uit elkaar gegroeid. Mijn leven werd drukker en ging een hele andere kant op, en daardoor hield ik steeds minder tijd en ruimte over voor TOP en De Sims.

Desondanks heb ik natuurlijk nog een heleboel liefde en enthousiasme voor zowel het spel als Town of Plumbobs!
Ik heb talloze prachtige herinneringen opgedaan dankzij onze community; van het delen en bewonderen van creaties tot de leuke uitjes die we hebben georganiseerd – en natuurlijk het zien groeien van TOP! Dat is iets waar ik enorm trots op ben, en ik ben ons team en al onze leden ontzettend dankbaar voor het TOP van vandaag. :schoon:

Hoewel ik nu het team verlaat is dit absoluut geen afscheid! De laatste tijd borrelt mijn passie voor het spel weer op, en ben ik razend enthousiast om het spel weer opnieuw te ontdekken. Alleen doe ik dat dit keer weer als gewoon forumlid. Dus hopelijk zien jullie mij nog regelmatig verschijnen links en rechts! :F

Nogmaals bedankt voor de leuke momenten die ik mocht hebben als TOP teamlid, en op naar nog meer leuke momenten als TOP forumlid!

Groetjes, ThePaperSim

Als team willen wij Patrick graag bedanken voor zijn inzet op Town of Plumbobs, en extra bedanken als mede oprichtend teamlid. Geniet van het terug opborrelen van jouw passie voor De Sims 4! We kijken uit naar de toekomst van Sabrina Plumbob en andere bijzondere projecten zoals die alleen uit jouw creativiteit kunnen ontstaan.
Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016