Lenaflux verlaat het TopTeam

Een kleine drie jaar geleden borrelden er wat ideeën en plannen op bij een aantal simmers. Deze simmers gingen er mee aan de slag en Town of Plumbobs werd opgericht. Het TopTeam werd gevormd. Een van deze oprichtende teamleden was Lenaflux, het Vlaamse teamlid dat de rol van assistent-moderator op zich nam. Maar Lena heeft besloten deze rol nu na ruim 2,5 jaar neer te leggen en het team te verlaten.

Op het forum heeft Lena onder andere bijgedragen aan het verzorgen van sims nieuws, vertalen van patchupdates en informatie uit livestreams gedeeld. Ook deed ze een poging voor de 365 dagen project en liet reacties achter bij de projecten van andere simmers. En vergeet Kellan Lesterson niet die een gooi deed naar de I’m The Man titel.

Afbeelding

Hey iedereen, Lenaflux hier! Ik heb zoals je ziet dus besloten om het team te verlaten. Mijn persoonlijk leven is veel drukker geworden, en in combinatie met mijn werk geeft mij dat jammer genoeg al een redelijke periode niet genoeg tijd meer om echt van waarde te zijn op het forum. Dus lijkt het mij beter om afstand te doen van mijn rol hier. Ik heb hier echter een heel leuke tijd beleefd, en het was echt geweldig om hier te zijn en het forum (en later de site) te zien groeien. We hebben hier echt een leuke community en ik hoop toch nog regelmatig langs te kunnen komen als een gewoon lid. Dus bedankt aan al onze leden om het hier een gezellig forum te maken, zonder jullie zouden we dit uiteraard niet kunnen doen! En ook bedankt aan het team om mij deel te laten zijn van dit avontuur. Jullie inzet en passie voor dit forum is zeker niet te onderschatten. Maar bij deze zeg ik dus adios, en tot weerziens Town of Plumbobs!

Als team willen wij Lena graag bedanken voor haar inzet op Town of Plumbobs, en extra bedanken als mede oprichtend teamlid. Wij wensen je veel succes en plezier met alles wat je in de toekomst gaat ondernemen!

Op ons forum is een topic aangemaakt waar je een reactie voor Lenaflux kunt achterlaten.

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs

Town of Plumbobs is een Nederlandstalige community voor alle fans van De Sims. ♢ Gestart op 29-02-2016