Gebruikersavatar
Myrthe
De Strever
Berichten: 203
Lid sinds: 12 April 2016
Badges: 7
:
Kusje erop? 2 Jaar Lid
1 Jaar Lid TOPper van 2016
De Bonsai De Wandelende Encyclopedie

Re: De Sims 4 Ecologisch Leven

22 Mei 2020, 12:04

Ik ben hem nu ook aan het kijken! :) Ik ben toch echt wel enthousiast geworden over dit pack. :) 

- vier nieuwe eigenschappen en twee nieuwe aspiraties!! :D
- de nieuwe wereld is redelijk klein? Door die nieuwe 'Community Spaces' die in elke buurt zitten hebben 2 v/d 3 buurten maar 2 kavels om echt te bouwen.
- Het stemmen op de N.A.P.s is best uitgebreid! Klinkt echt leuk, het gaat ook niet allemaal om eco/groen-leven, er zitten ook andere dingen tussen wat het ook leuk maakt als je even niet bezig wilt zijn met eco living.
- Je kunt je sims inventaris filteren!! Finally!! Sooo happy --> gratis update voor de base game! :D
- Er zijn wel weer een hoop grote apparaten. De Recycler, fabricator, kaarsenmaker, sap apparaat... :( Ik moet altijd geheime kelders bouwen voor mijn sims om al die dingen kwijt te kunnen (looking at you, cupcake machine)! Het sap apparaat had bijvoorbeeld ook best een blender o.i.d. kunnen zijn wat gewoon in je keuken past? Dat vind ik wel jammer. 
- Kinderen kunnen ook kaarsen maken! Er zijn een heleboel verschillende types die je kunt maken en je kunt er geuren aan toevoegen die je sim een bepaalde gemoedstoestand geven. Volgens mij is het net zoiets als bloemschikken van jaargetijden, maar dan dus met kaarsen haha. Het werd me alleen niet helemaal duidelijk of het een aparte vaardigheid is?
- Je rekening wordt gesplitst zodat je kunt zien waar het geld aan uitgegeven wordt. Electriciteit, water etc. --> wordt ook aan de base game toegevoegd! Betekent dus dat als je een kapotte kraan hebt die maar blijft stromen, dat je waterrekening omhoog gaat! 
- Peuters en huisdieren kunnen de ladders niet gebruiken en ze kunnen ook niet getild worden, dus dat is wel jammer. Maarja. 

Je kunt nu ook 'zure regen' krijgen als je seizoenen hebt en een vieze wereld, maar dat kun je uitzetten in opties (net als heel veel andere dingen). Dit nieuwe pack komt toch echt met heel veel meer gameplay dan ik dacht, je moet echt eco-punten verdienen om te kunnen stemmen bij de community lots bijvoorbeeld. En brandweermannen worden toegevoegd aan de base game! 
Afbeelding

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten
  • Advertisement