Gebruikersavatar
Town of Plumbobs
TOP Admin
Auteur
Berichten: 1387
Lid sinds: 29 Februari 2016

Hoe werkt het hoofdmenu?

08 Feb 2017, 01:13

Hoe werkt het Sims 4 Hoofdmenu?

Als je jouw spel opent, en op het hoofdmenu terecht komt, zie je aan de linker bovenkant deze (zie afbeelding) drie knoppen. Maar wat doen deze knoppen en welke is de juiste?

De Play knop ▶
Oftewel, de 'speel verder' knop. Als je op deze knop drukt, dan ga je verder met het laatst opgeslagen spel, waar je de vorige keer gebleven was.

Nieuw spel
Als je op deze knop drukt dan open je een gloednieuw spel met alle originele bewoners en alle originele kavels. Een gloednieuw spel is een spel waar nog niet mee gespeeld is.

Spel laden
Als je op deze knop drukt dan opent er een menu met alle opgeslagen spellen en kies jij het spel uit waarmee jij verder wilt spelen.

Het aanmaken van een nieuwe familie in een al bestaande save doe je via de 'wereld beperken' pagina.

:!: Er zijn namelijk spelers die meerdere spellen/saves hebben zodat zij hun projecten kunnen scheiden. Bijvoorbeeld een aparte save voor de speedbuildvideo's of let's play's, een aparte save voor verhalenschrijvers en een aparte save om gewoon lekker te spelen. Door deze optie heb je niet opeens de situatie dat je een paar dagen lekker gespeeld hebt, terug gaat naar je legacy familie in dezelfde save om verder te werken aan je verhaal en de erfgenaam opeens een relatie heeft met iemand, of zelfs dood blijkt te zijn.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast
  • Advertisement