Pagina 1 van 1

Sims 4 camera doet raar

Geplaatst: 13 Sep 2019, 10:05
door XxRockyyxX
Ik probeerde vandaag de sims te spelen en toen ik de camera wilde draaien draaide die de hele tijd rondjes. 
Veder kan ik de camera ook niet bewegen, want dan beweegt het beeld de hele tijd.
Ik heb al geprobeerd om het spel te repareren.

Re: Sims 4 camera doet raar

Geplaatst: 13 Sep 2019, 13:47
door Denise
Ik heb hetzelfde! Ik dacht dat het aan mijn muis lag, maar nu ik zie dat jij het ook hebt...
Ik ben benieuwd of iemand hier een oplossing voor heeft

Re: Sims 4 camera doet raar

Geplaatst: 13 Sep 2019, 13:49
door ThePaperSim
Gebruik je misschien Reshade in je spel? Ik had hier namelijk zelf ook last van. Ik las ergens dat het door Reshade kon komen en nadat ik Reshade verwijderd had deed mijn camera weer normaal. :F Misschien dat het updaten van Reshade eventueel ook zou kunnen helpen, als Reshade het probleem blijkt.

Re: Sims 4 camera doet raar  [✓]

Geplaatst: 13 Sep 2019, 14:40
door XxRockyyxX
Ik gebruik zelf reshade, dus ik heb het verwijdert. (mijn spel is nu echt donker :LOL:)
Maar nu doet mijn camera het ook weer. 
Bedankt voor het helpen.

Re: Sims 4 camera doet raar

Geplaatst: 16 Sep 2019, 14:02
door Kimmetje
Ooeh wat vervelend! Ik had dat een tijdje geleden en nadat ik het opnieuw opstarte was jet weg, dus ik zou het niet zo goed weten.

Misschien is er wel een andere mod die er voor zorgt (als je die hebt). Ik zou proberen om te kijken of het door een mod komt!

Re: Sims 4 camera doet raar

Geplaatst: 16 Sep 2019, 16:30
door Kympulse
Ja, testen of iets door een mod komt is altijd de beste eerste stap. Een bug is pas officieel een bug als je het ook in een Vanilla (geen mods/cc) spel hebt.

Re: Sims 4 camera doet raar

Geplaatst: 17 Sep 2019, 16:57
door XxRockyyxX
Ik had als aller eerst ook al mijn mods er uit gehaalt, maar aan reshade had ik natuurlijk niet gedacht.
Maar het is helemaal opgelost dus ik ben blij.

Re: Sims 4 camera doet raar

Geplaatst: 17 Dec 2019, 22:06
door Matcha
Ik had dit probleem vandaag voor het eerst na de meest recente Origin update en ben toch nog even wat verder op zoek gegaan. Voor degenen die wel graag ReShade willen blijven gebruiken is er ook een andere oplossing.

Wanneer je Origin In-game deactiveert, zal het probleem ook verholpen zijn. Althans, dat heeft voor mij gewerkt. :F

Je kunt Origin in-game deactiveren via Origin (links bovenin) > Applicatieinstellingen > Meer > Origin in-game > het schuifje naast "Originin-game inschakelen" uitzetten. :geek:

Afbeelding

Bron