Gebruikersavatar
Town of Plumbobs
TOP Admin
Auteur
Berichten: 1388
Lid sinds: 29 Februari 2016

Stedelijk Leven Preview, door Steph0Sims

24 Okt 2016, 18:20

In oktober zijn er wereldwijd diverse Stedelijk Leven evenementen georganiseerd voor fansites en youtubers.
Helaas deed EA Benelux, met hun kantoor in Amsterdam, daar niet aan mee.
Maar met dank aan Steph0Sims, met haar toestemming hebben wij toch wat Nederlandstalige informatie voor jullie!

Steph0Sims was bij een preview in Londen, Engeland en kreeg daar de kans Stedelijk Leven al te spelen.
Daar zaten natuurlijk wel wat voorwaarden aan, zoals het embargo, een maximum van 10 minuten aan videomateriaal en 10 tot 15 screenshots.

Afbeelding

Nadat Steph0Sims haar ogen had uitgekeken in CAS met alle nieuwe items, liet ze haar sim in een goedkoop appartement intrekken. Deze kwam helaas met ratten, dat vond ze dan wel weer jammer. Maar ja, de goedkope appartementen komen soms met minder aantrekkelijke eigenschappen zoals ratten, traag internet of spookappartementen. Maar dat laatste vind je misschien wel cool.

Er zijn genoeg appartementen om uit te kiezen. Zo heb je ook appartementen voor de middenklasse met goede scholen voor familie-huishoudens. Maar er zijn ook penthouses met het feest appartementeigenschap. Er is in ieder geval genoeg om uit te kiezen voor alle diverse type sims.

De specerijenbuurt heeft twee van de vijf festivals. Zo wordt er regelmatig de specerijenfestival georganiseerd. Daarnaast vind je er ook de vlooienmarkt. Daar kan je dingen verkopen zoals oude meubels, verzamelobjecten en zelf gemaakte voorwerpen zoals foto's, schilderijen en zelfs groente.

Afbeelding

Tijdens het event wilde veel simmers zien wat er zou gebeuren als er binnenshuis vuurwerk werd afgestoken. Het gevolg daarvan is brand en dus veel brandmelders die afgingen bij diverse computers. Hilarisch. Maar vuurwerk binnenshuis aansteken is dus geen aanradertje.

Ook heeft Steph0Sims GeekCon uitgeprobeerd. Een leuk festivals waar je sims games kunnen spelen, mee doen aan toernooien zoals Hackathon en merchandise kopen. De nieuwe carrières zijn gekoppeld aan festivals. Zo zijn er bij de nieuwe carrières taken die je sim moet uitvoeren zoals het bezoeken van festivals en met sims praten of het doen van activiteiten. Het is in ieder geval geen carrière waarbij je sim naar het werk gaat en je ze pas weer ziet als ze thuiskomen.

Afbeelding

De kunstrecensent kan overal heen en kunst, maar ook voedsel beoordelen. Dus als je ook nog eens 'Uit Eten' geïnstalleerd hebt staan kan je dat mooi combineren. Denkend aan andere pakketten zitten er uiteraard ook weer nieuwe clubregels bij om je 'Beleef het Samen' club samen te stellen naar jouw wensen.

De carrière in de politiek kan 2 richtingen op. Je hebt de activist en de politicus. En dan kan je ook nog eens kiezen of je een goede of slechte politicus wilt zijn. Zo is het mogelijk om als politicus smeergeld aan te nemen.

Het nieuwe park heeft een romantische sfeer, met prachtige verlichtingen en is een perfecte plek voor verhalenvertellers.

Verder is het ook nog leuk om te weten dat je met de nieuwe zingvaardigheid overal kunt zingen en er zelfs geld mee kan verdienen. Ook kan je zingen tijdens het bespelen van een instrument. Dus wie weet wordt jouw sim wel de volgende Ed Sheeran. Protesteren en het geven van speeches is beschikbaar om in alle werelden uit te oefenen. Maar sommige taken uit de carrière zijn alleen verbonden aan San Myshuno. Vooral als het gaat om festival gerichte taken. Eigen festivals creëren kan niet, maar veel items kan je terugvinden in de bouwmodus. Verder zijn er geen nieuwe O Jaa plekken, privé scholen of andere geheime kavels.

Als laatste is het handig om te weten dat de kavel eigenschappen niet toegevoegd zijn aan de oudere werelden - Wilow Creek, Oasis Springs, Newcrest, Magnolia Promenade, Windenburg. Als je kavel eigenschappen wilt op kavels in die werelden, moet je die zelf toevoegen.

Bekijk hier de volledige preview van Steph0Sims, Engels gesproken:Bron: Met dank aan http://www.steph0sims.com.
 
Gebruikersavatar
Matcha
Hoofd Moderator
Berichten: 3612
Lid sinds: 29 Februari 2016
Badges: 14
:
De Auteur 2 Jaar Lid
De 365 De Plumbob
De Fotograaf De Gulle Gever

Re: Stedelijk Leven Preview, door Steph0Sims

26 Okt 2016, 21:52

Wat leuk om haar indrukken te zien en wat aardig dat wij haar preview mochten delen hier! Zo zijn we er toch een hééééél klein beetje bij geweest. ^^ Hopelijk doet het kantoor van EA in Amsterdam de volgende keer weer mee.

Ik ben wel blij dat je kaveleigenschappen kunt toevoegen aan kavels in de oude werelden. En hihi, ik kan me al helemaal een voorstelling maken van de Geekcon- merchandise nu ik bij Gamescom ben geweest :LOL:
Afbeelding
Lees Horizon | Matcha's Bouwsels | Matcha's Expo |

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast
  • Advertisement