Pagina 1 van 1

Terreingereedschap komt eindelijk naar De Sims 4!

Geplaatst: 03 Okt 2018, 04:35
door Kympulse
Afbeelding

Klaar met die platte kavels!

Binnenkort, maar wanneer is nog niet bekend, komt er een patchupdate met gratis content uit. Een van de nieuwe features is het terreingereedschap!

In de allereerste Maxis Monthly waren er al allerlei dingen besproken en laten zien. Maar het laatste onderdeel van de livestream werd op een hilarische manier gedeeld. Terwijl SimGuruKate en SimGuruNinja in gesprek gingen over het EA Game Changer programma kregen we nog een grote laatste verrassing. Jeff stond zijn stoel af aan SimGuruRomeo die vervolgens de bouwmodus in dook en ging spelen met terreingereedschap!

Binnenkort hoeven we dus niet meer te rommelen met daken, stenen en verborgen kamers om hoogteverschillen onze bouwwerken te realiseren, maar krijgen we terreingereedschap. Met deze terreingereedschap kunnen we onder andere het terrein verhogen, verlagen, randen verzachten en een top van de heuvel op gelijke hoogte instellen om erop te kunnen bouwen. Na een paar minuten werd SimGuruRomeo “betrapt” en weggestuurd, maar SimGuruKate liet weten dat er volgende week donderdag 11 oktober om 20 uur ’s avonds (onze tijdszone) een livestream komt waarbij ze dieper ingaan op deze nieuwe bouw feature!

Re: Terreingereedschap komt eindelijk naar De Sims 4!

Geplaatst: 03 Okt 2018, 07:09
door Matcha
Oooh! Deze had ik echt niet meer verwacht voor de Sims 4! =O Ik ben heel blij verrast! :F
Ik ben benieuwd naar de livestream, hopelijk werkt het ook goed wat betreft Sims die er overheen moeten kunnen lopen :P

Re: Terreingereedschap komt eindelijk naar De Sims 4!

Geplaatst: 03 Okt 2018, 13:15
door ThePaperSim
Oh, wat een geniale manier om zoiets te revealen. :LOL: Fijn dat deze feature er eindelijk in zit - geeft me toch hoop voor het spel!
Ik ben vooral nieuwsgierig naar de coole creaties die alle creatievelingen met deze tool gaan maken. :F 

Vraag me wel af of er ook een vijvertool bij zit, al ben ik bang van niet.

Re: Terreingereedschap komt eindelijk naar De Sims 4!

Geplaatst: 03 Okt 2018, 22:06
door Matcha
Oh ja, goed punt die vijvertool! Dat zou mooi zijn! Vind de huidige (fontein) tool ech tekortschieten met die hoekige randen enzo... :argh:

Re: Terreingereedschap komt eindelijk naar De Sims 4!

Geplaatst: 03 Okt 2018, 23:17
door Froos
Een berg of heuvel op één kavel in Willow Creek...hmmm...Ik moet het nog maar even zien hoe dit uitpakt. Voor Oasis Springs is deze tool perfect :F

Re: Terreingereedschap komt eindelijk naar De Sims 4!

Geplaatst: 04 Okt 2018, 00:31
door Kympulse
Hihi, ja Willow Creek is inderdaad niet de stad waar je heuvelachtige omgevingen verwacht :LOL: Al kan het wel leuk zijn om wat kleine hoogteverschilletjes toe te passen in de tuin! :P

Re: Terreingereedschap komt eindelijk naar De Sims 4!

Geplaatst: 13 Okt 2018, 12:19
door Matcha
Er is inmiddels een livestream geweest waarin de SimGuru's deze tools uitgebreid hebben laten zien! Zieonze website voor de livestream en wat meer informatie. :F