Pagina 1 van 1

De Sims 4 en Square Enix vieren de lancering van de Final Fantasy XV Windows Edition!

Geplaatst: 28 Feb 2018, 19:05
door Town of Plumbobs
Hallo, Simmers en Final Fantasy-fans!

Hier bij Maxis kijken we halsreikend uit naar de wereldwijde lancering van de FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION op 6 maart 2018. Om deze speciale gebeurtenis te vieren, werken we nauw samen met Square Enix om ervoor te zorgen dat onze spelers zoveel mogelijk van deze fantastische game ervaren.

Vanaf 6 maart kunnen spelers van de FINAL FANTASY XV Windows Edition iets van de geweldige Sims ervaren met een unieke avatar met Sims-thema. Deze avatar bevat het beroemde lamapak en de plumbob uit De Sims 4 en is na de officiële lancering van de game acht weken lang beschikbaar.

Maar dat is nog niet alles!

De Sims 4 HOUDT net zoveel van de FINAL FANTASY XV Windows Edition als zij van ons houden. Dus om stil te staan bij deze fantastische lancering, voegen we een Final Fantasy XV-outfit van de geweldige kroonprins en protagonist van de game, Noctis Lucis Caelum*, toe aan De Sims 4 Galerie na afloop van de lancering. Hier kunnen De Sims 4-spelers de outfit naar hun game downloaden om toe te voegen aan een bestaande kledingkast, of hun eigen verhaal ermee vertellen. De keuze is helemaal aan jou! Hoe dan ook, we vinden het geweldig dat we onze spelers de exclusieve kans kunnen bieden om een klein beetje van de Sims naar hun Final Fantasy-game te halen en vice versa. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij.

Afbeelding

We zullen het er in de aankomende weken voor de grote lancering wat meer over hebben, maar laat ons vooral weten wat je ervan vindt! Deel je gedachten met ons via onze sociale kanalen en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes door ons leuk te vinden op Facebook, ons te volgen op Twitter of door ons te taggen op Instagram.

*OM TE SPELEN HEB JE DE GAME DE SIMS 4 EN ALLE UPDATES NODIG.

Re: De Sims 4 en Square Enix vieren de lancering van de Final Fantasy XV Windows Edition!

Geplaatst: 28 Feb 2018, 19:20
door Lenaflux
Als een Square Enix fan ben ik hier redelijk hyped voor! De lama outfit boeit me niet heel erg, maar een Final Fantasy angsty boi outfit in de Sims 4? Yesssssss :D

Re: De Sims 4 en Square Enix vieren de lancering van de Final Fantasy XV Windows Edition!

Geplaatst: 28 Feb 2018, 20:05
door MissDiwy
Ik vind het ook echt super dat we Noctis zijn outfit krijgen, kan niet wachten :D

Re: De Sims 4 en Square Enix vieren de lancering van de Final Fantasy XV Windows Edition!

Geplaatst: 28 Feb 2018, 20:23
door Myrthe
Ik heb eigenlijk geen idee wat dit is en ik ga dit waarschijnlijk wel downloaden (want gratiesss) maar nooit gebruiken. :LOL:

Re: De Sims 4 en Square Enix vieren de lancering van de Final Fantasy XV Windows Edition!

Geplaatst: 08 Mar 2018, 21:38
door Town of Plumbobs
Simmers, de samenwerking tussen De Sims™ 4 en FINAL FANTASY XV is nu live op de PC en Mac! Om de lancering van de FINAL FANTASY XV Windows Edition te vieren, zijn we een samenwerking aangegaan met Square Enix om een FINAL FANTASY XV-outfit van de kroonprins Noctis Lucis Caelum te maken.* Je vindt 'm nu in De Sims 4 Galerie! Daarnaast krijgen spelers van de FINAL FANTASY XV Windows Edition ook de kans om lamapakken met Sims-thema en een plumbob voor hun game te ontgrendelen. We hopen dat jullie hiermee helemaal voorbereid zijn op De Sims 4 en FINAL FANTASY XV.

Afbeelding

Wat, waar en hoe:
  • De FINAL FANTASY XV Noctis Lucis Caelum-outfit hangt al in de galerie waar je hem kunt downloaden om je Sims uit te rusten met leer, ritsen en stoere combatlaarzen
  • Als je de FINAL FANTASY XV Windows Edition vóór 1 mei 2018 koopt, kun je de lamapakken en plumbob uit De Sims 4 naar je game downloaden
  • Heb je de FINAL FANTASY XV Windows Edition gereserveerd, dan zijn de lamapakken en plumbob uit De Sims 4 ook naar de game te downloaden

Je Sims kunnen deze geweldige outfit in De Sims 4 dragen en de held spelen die ze altijd al hebben willen zijn! Wij zouden zeker een filmavondje plannen in deze look. Of naar een sjiek restaurant gaan om te kijken hoe anderen reageren. Of naar een club gaan om een gekostumeerde romance te beginnen! We wensen jullie veel plezier met dit De Sims-materiaal.

*Om te spelen heb je de game De Sims 4 (los verkrijgbaar) en alle updates nodig.