Gebruikersavatar
Town of Plumbobs
TOP Admin
Auteur
Berichten: 1423
Lid sinds: 29 Februari 2016

De Sims 4 en Square Enix vieren de lancering van de Final Fantasy XV Windows Edition!

28 Feb 2018, 19:05

Hallo, Simmers en Final Fantasy-fans!

Hier bij Maxis kijken we halsreikend uit naar de wereldwijde lancering van de FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION op 6 maart 2018. Om deze speciale gebeurtenis te vieren, werken we nauw samen met Square Enix om ervoor te zorgen dat onze spelers zoveel mogelijk van deze fantastische game ervaren.

Vanaf 6 maart kunnen spelers van de FINAL FANTASY XV Windows Edition iets van de geweldige Sims ervaren met een unieke avatar met Sims-thema. Deze avatar bevat het beroemde lamapak en de plumbob uit De Sims 4 en is na de officiële lancering van de game acht weken lang beschikbaar.

Maar dat is nog niet alles!

De Sims 4 HOUDT net zoveel van de FINAL FANTASY XV Windows Edition als zij van ons houden. Dus om stil te staan bij deze fantastische lancering, voegen we een Final Fantasy XV-outfit van de geweldige kroonprins en protagonist van de game, Noctis Lucis Caelum*, toe aan De Sims 4 Galerie na afloop van de lancering. Hier kunnen De Sims 4-spelers de outfit naar hun game downloaden om toe te voegen aan een bestaande kledingkast, of hun eigen verhaal ermee vertellen. De keuze is helemaal aan jou! Hoe dan ook, we vinden het geweldig dat we onze spelers de exclusieve kans kunnen bieden om een klein beetje van de Sims naar hun Final Fantasy-game te halen en vice versa. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij.

Afbeelding

We zullen het er in de aankomende weken voor de grote lancering wat meer over hebben, maar laat ons vooral weten wat je ervan vindt! Deel je gedachten met ons via onze sociale kanalen en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes door ons leuk te vinden op Facebook, ons te volgen op Twitter of door ons te taggen op Instagram.

*OM TE SPELEN HEB JE DE GAME DE SIMS 4 EN ALLE UPDATES NODIG.
 
Gebruikersavatar
Lenaflux
Oprichter
Berichten: 248
Lid sinds: 1 Maart 2016
Badges: 5
Woonplaats: Gent
:
2 Jaar Lid 1 Jaar Lid
Meeting Hier vanaf het begin
De Oprichters

Re: De Sims 4 en Square Enix vieren de lancering van de Final Fantasy XV Windows Edition!

28 Feb 2018, 19:20

Als een Square Enix fan ben ik hier redelijk hyped voor! De lama outfit boeit me niet heel erg, maar een Final Fantasy angsty boi outfit in de Sims 4? Yesssssss :D
( ͡° ͜ʖ ͡°)
 
Gebruikersavatar
MissDiwy
Moderator
Berichten: 2008
Lid sinds: 17 Maart 2017
Badges: 15
:
De Wisseltrofee De 365
De Simmaking Expert 2 Jaar Lid
De Wandelende Encyclopedie De Organisator
Contact:

Re: De Sims 4 en Square Enix vieren de lancering van de Final Fantasy XV Windows Edition!

28 Feb 2018, 20:05

Ik vind het ook echt super dat we Noctis zijn outfit krijgen, kan niet wachten :D
 
Gebruikersavatar
Myrthe
De Strever
Berichten: 204
Lid sinds: 12 April 2016
Badges: 7
:
Kusje erop? 2 Jaar Lid
1 Jaar Lid TOPper van 2016
De Bonsai De Wandelende Encyclopedie

Re: De Sims 4 en Square Enix vieren de lancering van de Final Fantasy XV Windows Edition!

28 Feb 2018, 20:23

Ik heb eigenlijk geen idee wat dit is en ik ga dit waarschijnlijk wel downloaden (want gratiesss) maar nooit gebruiken. :LOL:
Afbeelding
 
Gebruikersavatar
Town of Plumbobs
TOP Admin
Auteur
Berichten: 1423
Lid sinds: 29 Februari 2016

Re: De Sims 4 en Square Enix vieren de lancering van de Final Fantasy XV Windows Edition!

08 Mar 2018, 21:38

Simmers, de samenwerking tussen De Sims™ 4 en FINAL FANTASY XV is nu live op de PC en Mac! Om de lancering van de FINAL FANTASY XV Windows Edition te vieren, zijn we een samenwerking aangegaan met Square Enix om een FINAL FANTASY XV-outfit van de kroonprins Noctis Lucis Caelum te maken.* Je vindt 'm nu in De Sims 4 Galerie! Daarnaast krijgen spelers van de FINAL FANTASY XV Windows Edition ook de kans om lamapakken met Sims-thema en een plumbob voor hun game te ontgrendelen. We hopen dat jullie hiermee helemaal voorbereid zijn op De Sims 4 en FINAL FANTASY XV.

Afbeelding

Wat, waar en hoe:
  • De FINAL FANTASY XV Noctis Lucis Caelum-outfit hangt al in de galerie waar je hem kunt downloaden om je Sims uit te rusten met leer, ritsen en stoere combatlaarzen
  • Als je de FINAL FANTASY XV Windows Edition vóór 1 mei 2018 koopt, kun je de lamapakken en plumbob uit De Sims 4 naar je game downloaden
  • Heb je de FINAL FANTASY XV Windows Edition gereserveerd, dan zijn de lamapakken en plumbob uit De Sims 4 ook naar de game te downloaden

Je Sims kunnen deze geweldige outfit in De Sims 4 dragen en de held spelen die ze altijd al hebben willen zijn! Wij zouden zeker een filmavondje plannen in deze look. Of naar een sjiek restaurant gaan om te kijken hoe anderen reageren. Of naar een club gaan om een gekostumeerde romance te beginnen! We wensen jullie veel plezier met dit De Sims-materiaal.

*Om te spelen heb je de game De Sims 4 (los verkrijgbaar) en alle updates nodig.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast
  • Advertisement